More
  AcasăHeylux7 motive să te angajezi în videochat la Heylux Iași

  7 motive să te angajezi în videochat la Heylux Iași

  Videochatul e un job mai atractiv ca oricând. Mai ales acum, când pandemia e la al miilea val. O mulțime de locuri de muncă sunt afectate și devine dificil să câștigi bani. Dar nu și ca model.

  Heylux Iași îți dă 7 motive să te angajezi în domeniul ăsta. Multe alte modele exact ca tine profită chiar acum de această oportunitate. Își fac viața mai frumoasă și își asigură venituri excelente.

  Tu ce mai aștepți? De ce să stai și să te uiți cum altora le merge bine? În tot timpul ăsta, în care te mai gândești, mai amâni, pierzi o mulțime de șanse. Banii pe care ai putea să-i faci tu rămân altora. La fel e și cu celelalte avantaje.

  Hai deci să-ți spun despre beneficiile pe care le poți avea și tu chiar acum la Heylux Iași:

  1. Câștigi mai mulți bani ca oriunde

  Ca model nou, ai șansa să câștigi, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi, cu doar 8 ore lucrate pe zi! Unde mai ai șansa asta? În multe cazuri, nici medici chirurgi sau avocați nu reușesc să ajungă la nivelul ăsta.

  Încasările astea sunt însă o normalitate aici. Nu se mai miră nimeni când o colegă reușește încasările astea. La fel o să fie și pentru tine. O să fii surprinsă la început, apoi o să te obișnuiești cu asta.

  1. Heylux Iași e studioul recordurilor în videochat

  Dacă tot vorbim de banii tăi, e bine să știi și despre recordurile modelelor de aici. Maximum atins de un model de la Heylux Iași e 106.040 dolari într-o lună! Da, ai citit bine: cât un apartament plus o mașină de lux!

  Colega noastră a realizat această performanță extraordinară prin seriozitate și colaborare strânsă cu trainera ei. A crescut constant în încasări peste 10.000 dolari lunar, până la acest succes spectaculos.

  1. Ești susținută de toată echipa noastră

  O să auzi de la modele că la alte studiouri de videochat din Iași ești lăsată să te descurci singură nu te ajută nimeni. Sau trainerii sunt bărbați și se poartă aiurea cu tine. Unii sunt aroganți, te presează să faci bani într-un mod foarte strict.

  Spre deosebire de ele, la Heylux Iași ești ajutată de 14 trainere profesioniste. Colegele noastre au grijă de tine pe tot parcursul programului și chiar extra, dacă ai nevoie de sprijin. Ele îți organizează muncă și te învață o mulțime de lucruri ca să ai succes.

  1. Primești machiaj zilnic gratuit

  Suntem femei și ne place să arătăm wow tot timpul. Lucrul ăsta e și mai important ca model de videochat. De asta investim în imaginea ta și îți oferim machiaj zilnic gratuit. Printr-o echipă de 6 profesioniste în machiaj.

  Make up-ul e personalizat, deci ținem cont de particularitățile tale și de preferințele tale. Așadar, poți fi sigură că o să arăți spectaculos de fiecare dată când intri online.

  1. Îți dăm împrumuturi pentru intervenții estetice și Prima Casă

  Un alt motiv să te angajezi la Heylux Iași este că primești împrumuturi pentru proiecte personale importante. Dacă vrei să-ți cumperi un apartament, poți apela la noi. Te împrumutăm fără dobândă pentru avansul necesar prin programul Prima Casă.

  La fel e dacă vrei să-ți pui silicoane sau să-ți mărești buzele. Pentru orice intervenție estetică, îți dăm bani cu dobândă zero și returnare pe perioadă lungă, să stai relaxată în privința ratelor. Din partea ta e nevoie doar de seriozitate.

  1. Înveți mai bine engleza și e gratuit

  Jobul ăsta se bazează mult pe conversații cu oameni din SUA, Marea Britanie, Australia și multe alte țări ale globului. Toți vorbesc engleza și de aceea ai nevoie să îți perfecționezi și tu conversațiile.

  La Heylux Iași, primești lecții de engleză gratuite cu o vorbitoare nativă. O doamnă profesoară din Anglia te ajută să faci progrese indiferent de nivelul la care ești acum. Așa o să ai șansa să ai o relație mai bună cu membrii și să câștigi mai mult.

  1. Lucrezi într-un studio superb amenajat

  Te invit să ne faci o vizită ca să vezi și tu cât e de frumos aici. Investim mult în amenajarea studioului și a camerelor în care vei lucra. Pentru că ne place locul ăsta și ne dorim să fie la fel și pentru tine.

  Sunt convinsă că o să rămâi impresionată și o să vrei să ai un job într-un loc ca ăsta. Iar colegele sunt minunate, o să-ți placă mult de ele. Așadar, abia aștept să mă suni. Deja mă pregătesc să-ți prezint studioul! Dă-mi un telefon chiar acum!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img