More
  AcasăLucky StudioSunt cam timidă, pot să fac videochat?

  Sunt cam timidă, pot să fac videochat?

  Videochatul e un domeniu în care reușești mai ușor dacă ești sociabilă, vorbăreață, fără inhibiții. Timiditatea complică un pic lucrurile, dar doar pe moment. Dacă și tu ești în situația asta, stai fără grijă: se rezolvă. 

  Îți spunem asta din experiență, pentru că peste 50% din modelele care vin la noi sunt exact ca tine. Majoritatea abia au terminat liceu, sunt foarte tinere și n-au mai lucrat niciodată. Nici în videochat, nici în altă parte.

  Chiar de la interviu le simt emoțiile. Nu prea pun multe întrebări, uneori se simt stingherite. Am văzut însă un milion de cazuri din astea și le relaxez imediat. Cum? Foarte simplu: le povestesc din experiența celorlalte fete, care acum sunt modelele de succes la Lucky Studio.

  Poți să începi și cu videochat non-adult. Încrederea vine cu siguranță

  Cel mai important e startul. La fel ca la mersul pe bicicletă, contează să încerci. După un timp, totul intră în normal și începe să ți se pară firesc. La Lucky Studio poți să lucrezi și ca model de videochat non-adult. Adică să stai îmbrăcată în cameră și să faci bani din conversații.

  Evident, încasările vor fi mai mici. Dar perioada asta îți dă încrederea necesară să treci la videochatul adult. Ca să înțelegi că, de fapt, e mai ușor decât crezi, multe fete sar peste opțiunea asta. 

  Pur și simplu văd de la interviu că atmosfera la noi e foarte ok, că modelele sunt zâmbitoare. Starea asta de bine le dă încredere și le convinge că pot și ele să se obișnuiască. Ici te ajută mult și trainerele noastre.

  Avem 14 colege foarte bine pregătite, care au lucrat și ele ca modele. Adică au trecut prin exact aceeași experiență ca și tine. Acum sunt persoane mature, organizate, care știu să-ți facă începutul mai simplu.

  Sfatul meu e să te bazezi cât mai mult pe ele. O să vezi cât de folositoare sunt părerile lor, exemplele pe care ți le dau. Apropo de exemple, ele contează enorm. Înveți mult mai repede dacă observi ce fac alte fete, ce atitudine au în fața camerei. 

  În primele săptămâni, e de ajuns doar să imiți ce fac alte modele. Apoi, treptat, îți conturezi un stil personal. Tot cu ajutorul trainerelor noastre, desigur. Încrederea vine fără să-ți dai seama. 

  Parcă mai ieri erai timidă și, într-o bună zi, vezi că partea asta a dispărut pur și simplu. Efectiv așa se întâmplă!

  Un pic de timiditatea poate chiar să te ajute

  În domeniul ăsta sunt tot felul de modele, cu feluri diferite de a face videochat. Unele sunt foarte sexuale, îndrăznețe și le merge așa. Altele merg pe partea de fetish, pe dominare și au membrii lor. 

  În alte cazuri însă, sunt apreciate modelele ca tine. Adică membrii care n-au chef de erotism facil apreciază mai degrabă fetele ce par mai aproape de viața reală. Ca și cum ar intra în vorbă cu o tânără pe care o cunosc pentru prima dată la plajă, sau la o terasă.

  Normal că în situațiile astea e un pic de jenă, de timiditatea. Dar tocmai sta crează farmecul situației. Cu alte cuvinte, un strop de timiditate poate să-ți dea un șarm aparte. Să atragi membri care sunt fascinați de căldura ta.

  Important e să discuți cu ei, să te arăți interesată de dânșii ca persoane. Așa formezi o relație interesantă, care poate duce departe din punct de vedere financiar. Vezi, deci e mai simplu decât credeai!

  Hai totuși să facem un prim pas și să ne vizitezi la studio! Îți promit că va fi o discuție foarte plăcută, cu bombonele și ceai aromat. Fără vreo obligație din partea ta, fără probe practice! Doar conversăm și îți spun mai multe despre domeniul ăsta. 

  O să vezi că va fi bine! Te aștept cu brațele deschise la Lucky Studio! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img