More
  AcasăLucky StudioCand am inceput sa am la Lucky Studio castiguri de 900 lei...

  Cand am inceput sa am la Lucky Studio castiguri de 900 lei zilnic?

  Mi-am dat seama! Totul era asa usor, era chiar la indemana mea. Trebuia doar sa deschid ochii, sa vad. Imi lipsea motivatia, ea ma impiedica sa depasesc pragul castigurilor de 350 de lei zilnic de la Lucky Studio. Acum nu spun ca 350 de lei zilnic nu era bine, dar eu voiam mai mult, pur si simplu.

  Voiam, bine spus. Ca motivatia nu prea aveam, eram doar cu gandul. Eh, adevarul e ca eram putin lenesa, nu prea aveam eu chef de multe. Desi imi placea mult jobul de la Lucky Studio, mereu veneam foarte lenesa la studio, fiindca m-am invatat cu statul degeaba si somnul.

  Sa depind de parinti? Niciodata, la Lucky mi-e foarte bine!

  Vezi dezavantajul in a depinde de parinti? Am locuit cu ei pana sa ma mut singura si ma obisnuisem sa primesc totul de la ei. Dupa ce m-am mutat singura, a  fost o lovitura, d-aia m-am si angajat ca model de videochat la Lucky Studio, sa pot face fata.

  Insa mi-a fost greu la inceput, dupa cum am spus, nu stiusem eu ce e munca pana sa ma angajez aici. De fapt, nici nu ma exprim bine, pentru ca videochatul la Lucky Studio nu este o munca, insa tot aveam un program. Iar eu il mai ocoleam uneori:”>

  Dar e ok, nimeni de la Lucky Studio nu s-a suparat, mereu am fost libera sa aleg programul care mi-a placut si-am facut tot timpul ce-am vrut. Dar s-a terminat cu asta, mi-am zis la un moment dat ca trebuie sa ma opresc, sa evoluez. Si mi-am pus in cap sa cresc in castiguri, m-am ambitionat.

  Intr-o luna, deja s-a vazut diferenta. Dupa o luna de la momentul meu de desteptare, am inceput sa am cate 460, 550 de lei zilnic. Deja mult mai bine, am vazut ca se poate. Si mie banii mi-au placut mereu, cu cat erau in numar cat mai mare, cu atat mai bine.

  Banii multi m-au motivat, asa am ajuns sa castig cate 900 lei pe zi

  Imi sclipeau ochii de fiecare data cand vedeam cum cresteau castigurile, parca ma simteam si eu mai bine. Cand am inceput sa-mi respect cele 7 ore online, deja totul s-a schimbat. De la 350 de lei zilnic, am ajuns in 2 luni de zile sa am cate 900 de lei zilnic.

  Ce a insemnat sa ma ambitionez putin… Asa castiguri sa tot ai! Mi-a fost greu la inceput, dar ma bucur ca la Lucky Studio mi s-au suportat toate starile si am fost ajutata mereu sa castig multi bani. Asta inseamna sa fii profesionist :3

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img