More
  AcasăLucky StudioDe ce ne numim Lucky Studio? Pentru că ne facem singure norocul!

  De ce ne numim Lucky Studio? Pentru că ne facem singure norocul!

  De multe ori am fost întrebate:  “De ce Lucky Studio?”. Care e povestea numelui nostru? E destul de simplu de răspuns. Acum peste 10 ani, videochatul în Iași abia era la începuturi. Suntem printre pionierele acestui domeniu în oraș și în România. 

  Atunci am venit cu o idee complet nouă. Ne-am gândit că videochatul are niște posibilități extraordinare pentru modele. Iar intuiția asta ne este confirmată în fiecare zi. 

  Am prevăzut că mii de colege vor putea să-și împlinească visele cu ajutorul nostru. Și ne-am pregătit pentru asta. Rezultatele sunt spectaculoase.

  Succesul înseamnă muncă inteligentă, nu întâmplare

  Am pus și punem mare accent pe training. Pe susținerea pe care ți-o oferim când devii model la noi. La capitolul ăsta suntem dintotdeauna la un nivel mult mai înalt decât orice alt studio de videochat din Iași.

  Totodată, garantăm cel mai avantajos sistem de comisioane și servicii gratuite. Din nou, la un cu totul alt nivel decât alte studiouri. Prina ceste două elemente, plus seriozitate, o mulțime de modele și-au construit succesul la noi. 

  După cum vezi, e vorba despre training, comisioane, servicii, seriozitate. Nu despre noroc. Întotdeauna i-am lăsat pe alții să spere în noroc. Noi am preferat să ni-l facem prin propriile forțe. Am reușit prin organizare, prin modul nostru unic de a crește muncind.

  Am avut modele care se spuneau că ele nu sunt făcute pentru videochat. Altele, că nu sunt obișnuite cu venitul la timp la muncă. Sau cu respectul față de persoanele din jur. Tuturor le-am spus că succesul nu apare bătând din palme, ci necesită efort.

  Uneori e nevoie să te schimbi chiar tu. La Lucky Studio îți creăm condițiile ca să-ți meargă bine. Îți arătăm pas cu pas ce ai de făcut. Că știm asta din experiență. De aici încolo, depinde și de tine. 

  Te încurajăm să fii deschisă la învățare, la sfaturile noastre. Uneori e bine să observi ce fac și alte modele, fie din studio, fie de pe LiveJasmin, care e cel mai bun site din lume, cu care noi colaborăm îndeaproape.

  Așa se face norocul. Așa crești în încasări de la perioadă la perioadă. Constanța la program e iarăși esențială. Chiar dacă n-ai mai avut un job înainte, te poți adapta și tu. Numai să vrei. 

  La fel fac și celelalte modele care ajung să doboare recordurile de încasări în videochat în Iași la Lucky Studio. 

  Întotdeauna poți mai mult

  Un alt lucru care ne definește este ambiția fără sfârșit. Ca studio, știm că putem tot timpul evolua. Putem face mereu ceva în plus pentru tine. Lucrăm la detalii, ne străduim să-ți fim de folos în cele mai mici detalii.

  Dacă preiei și tu starea asta de spirit, ajungi departe. Chiar foarte departe în privința încasărilor. Iar pe măsură ce apare succesul financiar, îți crește și stima de sine. Ai mai multă încredere în tine, vezi că poți orice, numai să vrei.

  Ăsta e modul nostru de a face treabă. Ne bazăm pe energie, pe bunăvoință, pe transparență și respect. Ești aici nu să faci bani, ci să faci foarte mulți bani. 

  Ne dorim să-ți vedem mulțumirea când îți împlinești visele. Cum ar fi cumpărarea unei mașini sau a unui apartament al tău. 

  Chiar dacă acum ai dubii că videochatul e potrivit pentru tine, ai încredere în noi! Ajutăm toate modelele mai timide să treacă peste pragul ăsta. O să te obișnuiești destul de repede cu colegele noastre, ai să vezi!

  În primele 14 săptămâni, îți garantăm comisionul extraordinar de 70%, cu toți banii la zi. Plus machiaj zilnic gratuit și ședințe foto-video superbe. Tocmai ca să prinzi curaj și să te bucuri cât mai repede de succesul tău. 

  Așadar, ai toate motivele să fii optimistă. Vii într-o echipă în care nimic nu e lăsat la întâmplate. Ne gândim la fiecare detaliu și te sprijinim cu dragă inimă. Te aștept cu drag la noi și hai să-ți construim norocul împreună!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img