More
  AcasăLucky StudioCe faci când o prietenă te invidiază pentru cât câștigi din videochat?

  Ce faci când o prietenă te invidiază pentru cât câștigi din videochat?

  Ai o prietenă sau crezi că ai o prietenă mai bine zis. De ce? Pentru că persoana respectivă s-a schimbat. Mai ales de când ție îți merge mai bine. Tu te-ai angajat ca model de videochat, în vreme ce ea a ales să se mai gândească. Sau să nu facă asta, că zicea că nu e pentru ea.

  Partea bună e că ție îți merge tot mai bine. Ai început să câștigi binișor, apoi bine, iar acum e wow! Pe când dânsa se descurcă la fel ca înainte. Adică trage de 2 lei să-i ajungă pentru toată săptămâna. Și în loc să se bucure pentru succesul tău, se uită ciudat la tine.

  Stai liniștită, că nu ești singura căreia i se întâmplă treaba asta. Multe alte modele de videochat din Iași trec prin aceeași experiență. Persoanele cu care se cunoșteau s-au schimbat. 

  Și atunci, ce e de făcut? Tocmai pentru că avem atâta experiență cu lucrurile astea, îmi permit să-ți dau câteva sugestii.

  1. Discută cu prietena ta despre atitudinea ei

  Uneori lucrurile trebuie doar lămurite. De asta e bine să stai de vorbă cu prietena ta. E posibil să fie o stare de moment a ei. Până la urmă, și lucrurile de genul ăsta sunt umane. Cu toții mai gândim greșit, ne mai supărăm pe cineva.

  Cheam-o în oraș la o cafea și discutați deschis. Întreab-o ce simte, cere-i detalii. S-ar putea ca până la urmă să înțeleagă că e doar o chestiune de alegere. Tu te-ai dus pe un drum care îți face bine, ea a rămas pe loc. Asta nu e vina ta. Poate oricând să devină și ea model dacă vrea. În felul ăsta, dai o șansă prieteniei voastre și, cine, știe, poate se repară relația.

  1. Spune-i că te simți deranjată dacă insistă

  Dacă o singură discuție nu ajunge, încearcă să eviți cuvinte pe care să le regreți mai târziu. Dacă te deranjează vorbele ei, explică-i faptul că-ți dă o stare negativă. Și că nu e cazul să continue așa. Până la urmă, ca să rămâneți într-o relație bună, e cazul să facă și ea un efort.

  Vezi cum reacționează, urmărește-i privirea, gesturile. Dacă e nevoie, cere-i unei cunoștințe comune să intervină, să-și dea și ea cu părerea. Poate că dacă aude de la două persoane că nu e ok atitudinea ei, își schimbă comportamentul.

  1. Dacă nimic nu merge, mai bine renunță

  Firește, sunt și cazuri când invidia e mai puternică decât rațiunea. Și începe să-ți reproșeze că faci videochat, că ești așa și pe dincolo. În cazul ăsta, mai bine pui piciorul în prag. Adică întrerupi relația, pentru că e clar că nu ți-a fost niciodată o prietenă adevărată.

  Îți vezi de treburile tale și asta este. S-ar putea chiar ca persoana respectivă să-ți spună și alte lucruri urâte, pe care le-a ținut în ea mult timp. Ăsta e însă un motiv de bucurie. Că măcar știi ce persoană era. O lași să aibă ce are de zis și gata.

  În orice situație ai fi, să știi că prietenele adevărate sunt destul de rare. Mai ales când intervin banii. Așa că nu te preocupa prea mult de subiectul ăsta. Cel mai important e să nu îți fie niciodată teamă că rămâi singură. Pentru că nu se întâmplă așa. 

  Întotdeauna cunoști persoane noi, mult mai de treabă. La studio vin o mulțime de fete noi care se plâng la început că n-au pe nimeni. Mai ales dacă nu sunt din Iași. Dar își fac cunoștințe noi imediat după angajare. Ies la cafele cu modelele de la cazare, cu cele din studio, cu trainerele noastre.

  Așa poți să-ți faci și tu noi prietene. Ai întotdeauna cu cine să schimbă o vorbă, cu cine să discuți despre problemele tale. Asta să fie ultima ta grijă. Mai mult, la Lucky Studio organizăm și ieșiri în grup. Luăm masa împreună la Pallas, sau sărbătorim ziua fetelor aici, la sediu.

  Cu toate ocaziile astea te invităm și pe tine să participi. Așadar, videochatul e mai mult decât un job excelent, la care faci o mulțime de bani. E și un fel de club de socializare. Important e să rămâi deschisă, veselă, comunicativă. Iar lucrurile se leagă și ajungi să cunoști o mulțime de oameni frumoși.

  Vezi ce simplu e? Abia așteptăm să te cunoaștem și noi pe tine! O zi superbă îți doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img