More
  AcasăHeyluxCe-a insemnat pentru mine angajarea in videochat la Heylux?

  Ce-a insemnat pentru mine angajarea in videochat la Heylux?

  Prima data cand m-am angajat la Heylux Iasi ca si model de videochat, am facut-o din multe motive semnificative. Vreau sa spun ca nu m-am angajat pentru ca nu aveam ce face, ma plictiseam sau altceva. Fiecare motiv aparte isi avea insemnatatea sa pentru mine, am stiut ce fac cand m-am angajat la Heylux.

  Si nici astazi nu regret acea decizie. Poate mi se pare chiar cea mai buna decizie luata de mine in ultimii ani, pentru ca abia la Heylux evoluez asa cum trebuie. O sa-ti si spun ce a insemnat pentru mine contractul de colaborare in videochat alaturi de Heylux.

  Da, normal ca m-am angajat pentru ca pot castiga 560 lei zilnic dar…

  Initial, bineinteles ca am avut ca motiv castigurile. Toata lumea e atrasa de castiguri, de bani, de venituri mari… E ceva absolut natural ca si eu, la randul meu, sa fiu atrasa de castigurile mari, pentru ca acestea imi asigura traiul pana la urma. Deci n-are rost sa fiu ipocrita.

  M-am angajat pentru banii care se pot castiga zilnic la Heylux (sume pana la 800 de lei din videochat), dar eu aveam nevoie de acest job. Ma gaseam intr-o situatie dificila, abia trecusem printr-un divort si trebuia sa o iau de la capat. Stii tu, casa noua, alta masina, chirie, una alta…

  Multa lume poate sa treaca prin asta la un moment dat, deci sunt sigura ca se gasesc multi care sa ma inteleaga, atat pe mine, cat si situatia prin care am trecut. M-am vazut nevoita sa ma angajez la Heylux pentru bani, pentru ca numai in acest studio se castiga asa cum nu se mai castiga in alta parte.

  M-am angajat ca model la Heylux Iasi pentru ca…

  Dar, n-a trecut mult timp pana sa imi dau seama ca acest job inseamna mult mai mult pentru mine decat o sursa de bani. Mai apoi, am realizat ca Heylux a insemnat evadarea mea. Aici mi-am gasit un fel de liniste sufleteasca de nedescris. Si chiar nu stiu daca e datorita mediului de munca relaxant, al faptului ca aici lucreaza fete dragute, numai fete, ca am libertate multa si-un program lejer, ca am parte de intelegere, suport, nu stiu.

  Sunt multe motive pentru care iubesc Heylux. Eu n-as fi crezut ca o sa ajung sa spun ca iubesc Heylux nu doar pentru faptul ca aici castig 560 de lei zilnic. Dar uite ca o spun, angajarea la Heylux a insemnat pentru mine o salvare. M-a salvat de tot ce a insemnat greutati, probleme… Am uitat complet de tot. Cum sa nu iubesc asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img