More
  AcasăLucky StudioCrezi că alte modele arată mai bine ca tine? Folosește-te de firea...

  Crezi că alte modele arată mai bine ca tine? Folosește-te de firea ta veselă!

  În videochat, felul în care arăți contează destul de mult. Asta e adevărat. La fel de adevărat e însă că sunt modele care arată extraordinar de bine și care au încasări medii. Adică nu performează cine știe ce. 

  Dacă faci greșeala să te lași demoralizată de faptul că alte colege sunt mai înalte, au sânii mai mari sau cine știe ce altceva, n-o să te ajuți prea mult. De asta îți spunem că sunt modalități prin care să faci mai mulți bani prin alte atuuri personale. Vrei să știi care? Hai să vedem!

  Zâmbește, fii mai organizată ca alte modele!

  Cum îți spuneam, există modele foarte frumoase care nu fac cine știe ce bani. Până și ele sunt uimite că nu ajung la recorduri, să câștige constant peste 10.000 de dolari pe lună, banii lor. Motivele pot fi multe: poate că sunt plictisite, dezorganizate, au ținute nepotrivite sau lucrează pe prea multe site-uri.

  Ce poți face tu ca să le depășești? Să fii mai bună ca ele tocmai pe elementele astea. Dacă ele stau acre, plictisite online, fii tu veselă! Caută să le oferi membrilor o stare de bine continuă. Te vor prefera pe tine, ai să vezi!

  Dacă ele vin rar la studio și nu-și fac orele online, fii tu mai disciplinată. Fă-ți un program de lucru împreună cu trainera ta și urmează-l pas cu pas. Vino la timp la job, la ședințele de machiaj, la cele foto-video! O să vezi cât contează seriozitatea!

  Dacă alte modele nu dau atenție ținutelor la program, lasă-le pe ele să-și irosească potențialul. Tot cu trainera ta, caută să fii îmbrăcată cât mai adecvat. Îngrijește-te ca femeie, fii tot timpul impecabilă online.

  Când vezi că modele care arată bine stau pe 3-4 site-uri, nu te lua după ele! Asta înseamnă că se defocusează, încercând să pescuiască tipsuri din toate părțile. Adică se bazează mult pe noroc și nu reușesc să-și crească niciun cont așa cum trebuie.

  La fel, fă invers! Alege-ți un singur site premium, de preferință LiveJasmin și concentrează-te doar acolo. Așa poți să înveți bine site-ul, să ai multe ore pe el, să fii ajutată cu trafic. Îți vei face mai ușor membri fideli și asta o să se simtă în încasările tale.

  Poți să lucrezi și la look-ul tău

  Din experiență îți spunem că orice model care lucrează la Lucky Studio reușește să facă bani dacă-și dă interesul. Așadar, totul ține mai mult de motivație. Partea de aspect fizic se poate îmbunătăți și ea, că sunt atâtea metode acum.

  În primul rând, la Lucky Studio primești machiaj zilnic gratuit. Profită din plin de asta! Colegele noastre de la make-up se străduiesc să te pună în valoare așa cum meriți, să-ți surprindă trăsăturile care te avantajează. 

  La fel și colegele noastre de la Foto-Video. Îți fac poze și filme din unghiurile în care arăți cel mai bine. Plus că toate materialele se pot retușa la editare, tocmai ca să arăți și tu ca un fotomodel fashion.

  Mai departe, dacă te hotărăști să faci și niște intervenții estetice, noi te ajutăm cu inima deschisă. Îți dăm un împrumut cu dobândă zero pentru implanturi de silicon, mărire de buze, rinoplastii sau ce mai vrei tu.

  Totodată, te încurajăm să mănânci sănătos, să faci sport, să dormi suficient. Toate lucrurile astea te vor transforma spectaculos și pe plan fizic. Știm asta pentru că avem atâtea exemple de succes la Lucky Studio!

  Cu alte cuvinte, prin ambiție, abordare sistematică a jobului, seriozitate și sprijinul nostru, poți să faci progrese mari. Evoluezi constant, și ca tehnică de a face videochat, și ca look. Iar rezultatele o să le vezi în încasări.

  Pregătește-te deci să faci mai mulți bani decât alte colege care se mulțumesc să fie doar frumoase și atât. Hai să construim succesul împreună!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img