More
  AcasăLucky StudioȘtii cine comentează aiurea despre videochat în Iași? Cei care n-au banii...

  Știi cine comentează aiurea despre videochat în Iași? Cei care n-au banii tăi!

  Întotdeauna vor fi unii care să comenteze aiurea. Oricând și despre orice. Cu atât mai mult când e un subiect atât de interesant cum e videochatul. Pe net, pe la televizor apar tot felul de cetățeni care, când n-au ce face încep să se plângă de cât de mulți bani câștigă modelele.

  Asta e marea lor preocupare. În loc să se gândească la nevoile lor, la salariile lor mici, la problemele pe care le au în familie, își dau cu părerea despre videochat. De fapt, ăsta e și motivul: o fac din frustrare.

  Iau și ei 1.800-2.000 de lei pe lună și compară cu ce aud că ar câștiga modelele. Când văd că o domnișoară ca tine face de 5 sau de 10 ori mai mult ca ei, se crizează. În loc să-și bată capul cum să câștige și ei mai mult, încearcă să te facă pe tine să câștigi mai puțin. Sau chiar să te lași cu totul de job, dacă s-ar putea.

  Ignoră frustrații care au grija banilor tăi

   Cele mai dese comentarii negative pe site-ul Lucky Studio sau pe forumuri de videochat sunt legate fix de asta. Adică spun că cineva care nu are 15 facultăți și diplome n-ar trebui să câștige atât. Că n-ar fi drept. 

  Cine hotărăște însă asta? Ce e mai drept: să trăiești din ajutor social, sau cu ce-ți dau părinții? Să te mulțumești cu un salariu de 2 lei ani de zile, până aduni și tu experiență și primești o mărire de 10%?

  Ceea ce-i enervează de fapt e că a apărut oportunitatea asta extraordinară pentru femei tinere și frumoase ca tine. Iar alții se simt excluși. Normal că nu le convine ca tu, după numai câteva luni de videochat în Iași, să îți cumperi haine noi, bijuterii, să mergi în vacanțe. Iar ei să bată pasul pe loc la infinit!

  Care ar trebui să fie atitudinea ta? Dacă îi bagi în seamă și le răspunzi, îi agiți mai tare. Îi atrag și pe alții să comenteze, să-ți arate că au opinii. Asta înseamnă nervi și mult timp pierdut pentru tine.

  De asta îți recomandăm călduros să îi ignori. E la fel ca pe site-urile de videochat, când ești la program. 90% dintre membri sunt foarte drăguți și se bucură să-ți fie ție bine. Se mai găsesc însă vreo câțiva care să facă niște comentarii deplasate. La fel, cea mai bună strategie este să-i dai deoparte, să nu te mai deranjeze.

  N-are absolut niciun rost să te pui în gură cu ei. Că-ți strică buna dispoziție și pierzi bani cât timp discuți în contradictoriu cu ei.

  Prietenii buni se bucură de succesul tău

  Succesul în videochat vine destul de repede. Uneori te surprinde și pe tine. Îți spunem asta din experiență. La Lucky Studio avem modele care ajung să câștige peste 1.500-2.000 de dolari pe lună după primele 14 săptămâni. Mai ales că primesc și bonusul excepțional de 70%.

  Dar te obișnuiești cu banii ăști. După ce treci de pragul ăsta, vrei mai mult. Apoi și mai mult. Pentru că vezi că se poate. Alte modele din jurul tău trec de 5.000 de dolari sau de 10.000 de dolari pe lună. Și-ți dorești și tu.

  Reușita la jobul ăsta e și o ocazie de a vedea cine îți sunt adevărații prieteni. La fel ca persoanele alea aiurea de pe net care mai comentează negativ, s-ar putea să descoperi că și unii apropiați se simt inconfortabili cu succesul pe care îl ai.

  Invidia intervine și pentru ei, așa că e bine să ai ochii deschiși. Dar adevărații prieteni, cei care țin la tine se vor bucura sincer. Chiar dacă ei nu câștigă la fel de mult, vor fi mulțumiți să știe că ție îți merge mai bine ca oricând.

  Deci vezi, în orice neplăcere e și un bine. Depinde cum privești lucrurile. Te încurajăm să discuți despre asta cu trainerele și celelalte modele de videochat de la Lucky Studio. Îți vor spune o mulțime de povești de genul ăsta.

  Și de la ele vei auzi același sfat: ignoră ce nu-ți place! Fii concentrată pe ce faci bine și vorbele frustraților vor trece pe lângă tine. Ești stăpână pe propria viață, liberă să alegi ce e mai avantajos pentru tine! Să ții minte întotdeauna lucrul ăsta! Când ai succes, îl meriți din plin!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img