More
  AcasăLucky StudioVrei să ai apartamentul tău? Noi ne ajutăm cu banii pentru avansul...

  Vrei să ai apartamentul tău? Noi ne ajutăm cu banii pentru avansul la Prima Casă

  Poate la un moment dat te îndoiai că mai e posibil să ai casa ta. Mai ales că prețurile se tot duc în sus, iar veniturile tale erau modeste. Dar există o șansă să îți împlinești visul ăsta. Chiar aici, în Iași! 

  Un job în videochat e șansa ta. Așa cum e pentru zeci de alte modele de la Lucky Studio. Și ele au venit aici de la joburi prost plătite. Unele nici nu lucraseră vreodată înainte. Au început să colaboreze cu noi și acum s-au mutat în propriul apartament.

  Hai să-ți explic cum poți reuși și tu asta! De fapt, e mai ușor decât îți poți imagina!

  Lucky Studio îți împrumută banii de avans

  Primul pas către un apartament e angajarea în videochat în Iași la Lucky Studio. În primele 14 săptămâni, primești 70% comision, cu banii la zi! Deci ai șansa să începi în forță. Din experiență îți pot spune că, în medie, un model nou câștigă între 200 și 2.715 lei pe zi.

  Cu banii ăștia, poți să-ți rezolvi o mulțime de probleme financiare urgente. Apoi, ai șansa să începi să și pui deoparte niște bani. Împreună cu trainerele de la studio, poți deja să faci planuri pentru cumpărarea unui apartament.

  Ne uităm împreună pe site-uri de imobiliare, vezi ce ți se potrivește. Alegi locuința, zona și vedem cât costă. Imediat facem un plan, împărțit pe săptămâni și pe luni. Ca să știi foarte bine etapele care duc la împlinirea visului tău. 

  Ca să te muți însă cât mai repede, te ajutăm și cu actele pentru programul Prima Casă. Avansul e de 5% și, dacă vrei, te ajutăm noi cu banii pentru el. Cu dobândă zero, firește, că suntem între prietene!

  Banii poți să ni-i dai înapoi chiar și în 3 ani, dacă vrei. Tocmai ca să-ți fie ușor să plătești și rata la apartament, pe lângă cheltuielile zilnice pe care le ai. În felul ăsta, reușești să ai un cămin al tău cât mai repede posibil. 

  Tot așa începi să te uiți după mobilă pe net, de la Ikea, sau chiar de la Mobexpert. Tu îți alegi stilul care ți se potrivește. Poți însă conta și pe sfaturile noastre. Mai ales că trainerele de la Lucky Studio abia așteaptă să-ți fie de folos în toate modurile posibile.

  Bucură-te și tu de confort acasă!

  Momentul în care te muți în casa ta e de neuitat. Crede-mă, văd asta destul de des la colegele mele modele! Parcă nu le vine a crede că li se întâmplă lucrul ăsta extraordinar. Dar e real, cât se poate de real! Și nu e întâmplare, ci rezultatul muncii în echipă.

  Planificarea și ambiția contează enorm. Din moment ce avem un plan, știm exact cum poți să-ți împlinești marele vis. Apoi vine satisfacția – o imensă bucurie pe care o resimți atunci când vezi că eforturile tale sunt răsplătite.

  De obicei, urmează și un mic party, de casă nouă, cu colegele din studio. Asta e prima ocazie să te distrezi, să te simți împlinită, înconjurată de prietene. Îți câștigi în felul ăsta independența, libertatea unei femei de succes.

  Cum îți spuneam, atât eu, cât și colegele mele trainere, abia așteptăm să discutăm cu tine despre marele vis. Da, și pentru tine e posibil să-ți cumperi un apartament! Pot miza chiar pe faptul că o să-l plătești integral mult mai repede decât credeai!

  Te așteptăm cu drag la Lucky Studio și nu uita că aici ești liberă să faci bani! Tel: 0742 286 286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img