More
  AcasăPreziosaPreziosa este primul cand vine vorba de conditii de lux si discretie

  Preziosa este primul cand vine vorba de conditii de lux si discretie

  Sigur cel mai misto studio care se putea deschide este Preziosa Iasi, fara dubii. De cand s-a deschis acest studio, sunt toata un zambet pentru ca nu credeam ca poate depasi ceva studioul Heylux. Desigur, nu spun ca Preziosa a depasit Heylux, ca oricum sunt conduse de aceeasi echipa de femei, doar ca…

  Preziosa e si mai mult pe gustul meu, asa cum mi-a placut dintotdeauna. Am lucrat la Heylux un an si cand Preziosa s-a deschis, nu i-a deranjat pe acestia sa ma transfere pe acel studio. Am vrut sa incerc, mi-a captat toata atentia, efectiv.

  Heylux si Preziosa sunt unul si acelasi studio, conduse de aceleasi femei

  Interiorul de la Heylux este unul luxos, cu Gucci, Versace, Dior… doar ca la Preziosa este un altfel de lux. E rafinamentul acela care ma defineste pe mine ca femeie si nu am stat pe ganduri cand mi s-a oferit sansa sa lucrez si aici. La urma urmei, este unul si acelasi studio.

  Doar ca totul e mult mai upgradat la Preziosa, ca sa zic asa. Conditiile oricum sunt de lux in ambele studiouri, nu se pot compara in vreun fel. Cert este ca iubesc noul studio, iubesc sa fiu model de videochat la Preziosa pentru ca e ca o gura de aer proaspat pentru mine.

  Totul e nou si fresh, zici ca m-am renascut. E si discret 100%, cum nici nu se putea altfel. Ori ca lucrez la Heylux, ori ca lucrez la Preziosa e vorba de acelasi nivel de discretie si legalitate. Corectitudinea si respectul nici nu mai spun, sunt la ordinea zilei.

  Sunt ambele pe primul loc, ce sa spun…stiu, ma contrazic acum, dar pur si simplu IUUUBESC aceste studiouri. Pentru mine e ca si cum as lucra in amandoua oricum, chiar daca acum sunt angajata de catre Preziosa Iasi.

  In conditiile de la Preziosa castig 2900 dolari lunar

  Stiu sigur ca oricum nimeni nu va putea sa ii ia locul vreodata studioului Preziosa cand vine vorba de lux sau discretie, niciun alt studio din tara nu va ajunge la nivelul acestuia. Am si destula experienta in videochat incat sa pot spune asta.

  Conditiile de lux de la Preziosa sunt cele care imi fac viata atat de…colorata, atat de plina de realizari si impliniri. Pentru ca totul se reflecta in conditiile in care lucrez. Cu cat ma simt mai bine la munca, cu atat castig mai mult, cu atat viata mi se schimba si totul devine mai frumos. E logic, e un proces natural.

  Si n-as putea descrie vreodata cat de bine ma simt cand castig cei 2900 dolari lunar din videochat in camerele de la Preziosa, stiu ca pot fi invidiata pentru asta si ma siiimt parca deasupra tuturor. E bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img