More
  AcasăHeyluxTu ce-ți propui în 2022? Ce-ar fi să îl începi bine și...

  Tu ce-ți propui în 2022? Ce-ar fi să îl începi bine și să îl închei fabulos?

  Cum ți-a fost 2021? Dacă încă nu ești model de videochat în Iași, probabil că așa și așa. Modelelor noastre le-a mers însă extraordinar. Colegele de la Heylux parcă au înflorit anul ăsta. Au câștigat mai bine decât se așteptau și sunt foarte mulțumite de ele.

  La fel suntem și noi, desigur. Pentru că asta e ceea mai frumoasă satisfacție a noastră. Când le merge lor bine, înseamnă că și noi ne facem treaba. Dar să revenim la tine. Ce-ți propui pe 2022?

  Vrei să-ți fie la fel? Te mulțumești cu așa și așa? Sau de data asta vrei mai mult? Eu cred că meriți să treci la nivelul următor. Chiar dacă e nevoie să faci o schimbare. 

  Dar știi cum e cu schimbările: întotdeauna ți se par mai dificile decât sunt în realitate. Și cam toate te duc apoi spre o situație mai bună.

  Începe bine chiar din Ianuarie!

  Cel mai nimerit moment ca să începi un an cu dreptul e chiar prima lună. La Heylux, vin foarte multe modele noi chiar din Ianuarie. Sunt persoane ca tine: au amânat momentul ăsta, apoi se hotărăsc totuși să încerce. 

  De fapt, partea cu încercatul e doar un fel de glumă. Că încerci atunci când sunt șanse importante să nu se întâmple ceva așa cum vrei tu. Dar la Heylux, e invers. Ai șanse de reușită aproape de 100%.

  De ce crezi că sunt atât de sigură de asta? Fiindcă la Heylux te ajutăm cu o echipă excepțională de colege. Avem 14 trainere care abia așteaptă să te învețe secretele videochatului.

  În plus, suntem foarte bine organizate. Putem face planuri de creștere adaptate nevoilor tale. Îți punem la dispoziție camere de lucru în care să te simți în largul tău. La fel, echipa noastră de make-up artiste te va aranja înainte de începutul fiecărei ture.

  Așadar, chiar dacă nu știi nimic despre domeniul ăsta, e ok. Uneori chiar preferăm să lucrăm cu modele ca tine, fără experiență. Fiindcă absorbi mai ușor informațiile, fără să ai deprinderi greșite.

  Oricum, o să fie bine, ai să vezi. La Heylux, toate modelele care vor să reușească ajung sus. Într-un timp mai scurt decât îți poți imagina. Te obișnuiești rapid cu jobul, cu colegele, trainerele și site-urile. 

  Așa că fii liniștită: totul e să te angajezi la noi. Apoi e treaba noastră să îți arătăm cum se fac banii. Cu răbdare și voință, ajungem împreună acolo unde ne propunem.

  Pregătește-te să faci mulți bani

  Singurul lucru care o să ți se pară cu adevărat ciudat sunt banii. La Heylux, vei câștiga mult mai mult decât ți-ai imaginat vreodată. O să fii surprinsă în câteva luni, când doamnele de la Casierie îți vor vira sume atât de mari în cont.

  Nouă ne place mult de tot momentul ăsta. Savurăm reacția modelelor mai noi când încasează câteva mii de dolari. Sunt atât de uimite, de parcă li se pare ireal. Dar e cât se poate de adevărat. Și tu poți câștiga pe bune bani mulți.

  E bine chiar să ai o listă undeva cu ce vrei să-ți cumperi prima dată. Dacă ai datorii, scapi imediat de ele. Apoi poți să te ocupi și de plăcerile tale. Mănânci la restaurante, îți iei genți parfumuri și pantofi.

  Ăsta e doar începutul. Mai departe, urmează vacanțele la munte, la Sinaia. Iar când se face cald, la Mamaia. Unde sunt și cluburile, dacă îți place să te distrezi. După cum vezi, viața ta e din ce în ce mai roz, pe măsură ce aduni experiență și faci mai mulți bani din videochat în Iași.

  Partea cea mai frumoasă e că toate lucrurile astea bune ți se pot întâmpla în câteva luni. Îți pot garanta că, pe final de 2022, deja te poți gândi să-ți iei o mașină. Mai ales dacă ești serioasă și te ții de job.

  Cu alte cuvinte, hai să începem tare în Ianuarie! Fără să mai aștepți degeaba. Că așteptarea nu-ți aduce niciodată bani. Vino să te angajezi la Heylux și putem avea un start spectaculos împreună!

  Tot ce e nevoie să faci este să mă suni. Îți răspund oricând la telefon și planificăm un interviu. Avem deja o cameră pregătită pentru tine, te programez personal la machiaj. Și îți recomand și o traineră de la Heylux.

  Abia aștept să ne vedem și să planificăm succesul tău! Lucrurile bune încep cu dreptul. Hai să facem pasul ăsta împreună, cât mai curând!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img