More
  AcasăHeyluxMinivacanțele sunt pasiunea Nr. 1 a modelelor de videochat din Iași. Încearcă-le...

  Minivacanțele sunt pasiunea Nr. 1 a modelelor de videochat din Iași. Încearcă-le și tu!

  Dacă întrebi 100 de femei între 18 și 35 de ani care a cea mai mare plăcere a lor, probabil că măcar 90% îți vor spună că sunt călătoriile. Aici vine însă o mică diferență: una e să călătorești la Gura Humorului de 2 ori pe an și alta e să vezi tot timpul Europa.

  Totul ține de timp și, mai ales, de buget. Dacă ai un job normal, o ieșire până la Vatra Dornei poate că e maximul ca distracție. Când încasezi însă 3-4.000 de euro pe lună din videochat în Iași, altfel stau lucrurile.

  Dintr-o dată, ți se deschid cu totul alte oportunități. Îți permiți bilete de avion, pentru curse care duc în niște orașe wow. În loc să aștepți cu nerăbdare vara, să strângi bani pentru o săptămână la mare, ai oportunitatea să pleci când vrei tu.

  Hai să vedem ce minivacanțe poți avea cu plecare chiar de aici, din Iași:

  1. Barcelona

  Poți da vreodată greș cu Barcelona? Vremea e mereu superbă, orașul e viu, plin de energie bună și o mulțime de distracții. Poți face și plajă când ai tu chef, deci merită din plin să mergi până acolo.

  1. Roma

  Acolo e mai romantic, e de dus cu cineva special. Dar merge și cu câteva prietene, că oameni interesanți găsești cu siguranță în Italia. Mâncarea e minunată și ai o mulțime de locuri uluitoare de văzut și de pus pe Insta.

  1. Milano

  Tot Italia, tot eleganță și lume bună. Aici se adaugă și shopping-ul de cel mai înalt nivel. Când ai o lună bună la studio, merită să faci o escapadă de câteva zile la Milano, să-ți pui cardul la treabă pentru plăcerile tale.

  1. Copenhaga

  Danemarca e mai exotică pentru noi, dar tocmai de aceea merită să-i dai o șansă. Clădirile, străzile, totul e diferit. E drept că prețurile sunt destul de mari, mai ales la cazare dar, merită să faci și asta o dată în viață, mai ales că-ți permiți.

  1. Istanbul

  Poate că Turcia înseamnă pentru tine doar stațiunile de la mare, dar Istanbul e un oraș fermecător. Totul e parcă mai colorat, mai zgomotos și agitat, dar în sens bun. Sunt sigură că ți-ar plăcea mult acolo, mai ales dacă vrei să-ți iei ca amintire și o mică bijuterie de aur din Marele Bazar.

  Variante sunt destule, numai să ai tu chef de plimbat. Dacă ai nevoie de așa ceva, găsești cu siguranță alte modele din studio care abia așteaptă să viziteze locuri frumoase. Puteți face asta împreună și apoi să vă povestiți impresiile.

  Folosește-te de plecările astea și pentru job. Imaginează-ți cât de interesant ar fi pentru membrii tăi să le faci live-uri din Danemarca, Spania sau Italia. Fă-ți multe poze și filme, trimite-le către ei, ca mesaje, să vadă cum te distrezi.

  Oricărui bărbat i-ar plăcea să fie într-o relație, fie și virtuală, cu o femeie care călătorește mult și se simte bine în țări frumoase. Așadar, câștigi în ambele feluri: te simți bine, te încarci cu experiențe de neuitat și, în același timp, îți ajuți contul de la cel mai bun studio de videochat din Iași. 

  Sună bine, așa e? Atunci, alege următoarea ta destinație! Sunt foarte curioasă să-mi spui și mie ce oraș interesant mai ai chef să vezi luna asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img