More
  AcasăDespre videochatMotivul care m-a determinat să lucrez la Lucky Studio

  Motivul care m-a determinat să lucrez la Lucky Studio

  Îmi doream un loc de muncă. Mă săturasem să stau acasă de mai bine de jumătate de an, fără să produc niciun ban si sa trag de banii iubitului meu ca să ne putem descurca de la o zi la alta. Mereu mi-am zis că vreau să fiu o femeie independentă, de părinţi şi de iubit. Niciodată nu mi-am dorit să depind de cineva. Am vrut să îmi câştig banii şi să mă întreţin de una singură. Aşa a fost, însă o perioadă destul de scurtă de timp. Am avut un job pe care îl consideram destul de stabil, însă s-a dovedit că nu era aşa. Am rămas fără loc de muncă şi a trebuit să îmi caut altceva.

  Am trimis zeci de CV-uri trimise şi am fost la câteva interviuri care nu s-au dovedit a fi foarte eficiente şi benefice pentru mine. Am aflat apoi de Lucky Studio. Ştiam cât de bine se câştigă în domeniul acesta şi mai ales că acest studio de videochat era unul care promitea multe.

  Am fost la un interviu. Mi-a fost teamă. Am avut atât de multe experienţe eşuate în încercarea de a-mi găsi un loc de muncă, încât îmi era teamă că nu mă vor accepta. Am avut o discuţie foarte relaxată cu o domnişoară pe nume Claudia. Mi-a prezentat în mare avantajele videochatului.

  Cel mai importante avantaj care mi-a atras atenţia a fost faptul că nu îmi impunea nimeni nimic. Nimeni nu îmi spunea ce am de făcut, în ce tură să vin sau cum să mă comport cu cei care aveau să-mi devină prieteni virtuali. Trăiam mereu cu impresia că mi se vor impune diferite lucruri, că va trebui să fac ceea ce îmi cer ei. Ei bine, nu! Claudia mi-a povestit despre posibilitatea alegerii unui profil adult sau non-adult. Decizia îmi aparţinea în totalitate. Trebuia să fac ce simţeam eu şi nimic mai mult.

  Apoi, mi s-a spus despre cele 3 schimburi de muncă. Este un schimb de dimineaţă, unul după-amiază şi celălalt de seară. Acest lucru era foarte important pentru că aşa puteam să îmi fac programul aşa cum îmi doream eu.

  Ceea ce m-a determinat cu adevărat să accept a fost faptul că domnişoara Claudia a zis că nimeni nu mă ţine în studio. Eu lucrez atât cât vreau. Dacă la un moment dat mă hotărăsc să nu mai fac asta, pot renunţa fără să ofer explicaţii. Ei bine, am zis “DA” şi nu regret niciun moment alegerea făcută!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img