More
  AcasăConfesiuniIntimitate şi discreţie: câteva dintre avantajele mele la Lucky Studio Iaşi

  Intimitate şi discreţie: câteva dintre avantajele mele la Lucky Studio Iaşi

  Ce vreau eu să îţi spun astăzi despre locul în care muncesc deja de 2 ani, Lucky Studio Iaşi, este că ar putea deveni viitorul tău. Dar ce este, în primul rând, acest loc de muncă? Trebuie să ştii că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara, cel puţin din punctul meu de vedere. Este premiat la nivel internaţional şi este 100% legal. Asta este baza a ceea ce ar trebui să ştii despre Lucky Studio. Însă, de asemenea, banii pe care îi poţi face aici sunt de ordinul sutelor de lei pe zi. Da, zilnic. Ai auzit bine. Nici mie nu mi-a venit să cred prima dată, asta până când am primit la sfârşitul primei ture de lucru primii bănuţi – 700 de lei. Wow, ar fi prima ta reacţie. Aşa a fost şi la mine, după prima zi de muncă la Lucky Studio.

  Dar, mai exact pe ce post sunt eu angajată la acest studio de videochat din Iaşi? Sunt model aici. Ceea ce fac eu este să lucrez în schimburi de ture zilnic, 8 ore, de 5 ori pe săptămână, într-una din camerele de la studio. Te întrebi poate în gândul tău dacă nu îmi este jenă sau dacă am parte de un loc doar al meu în care să discut cu admiratorii din online. Dispun de propria camera aleasă după cum vreau, în fiecare zi, şi lucrez în condiţii de maximă confidenţialitate. Am intimitate şi mă bucur de propriile reguli în ceea ce priveşte conversaţiile cu partenerii de discuţii din mediul virtual.

  Camera web este singura fereastră care face legătura între mine şi acele persoane care îşi doresc să vorbească pe diverse subiecte. Am zis că se poate alege din mai multe camere pentru a lucra în fiecare zi în altă parte. Aşa este. Sunt în jur de 25 de camere de studio, individuale şi dotate cu tot ceea ce îşi poate dori cineva. Aşadar, acestea au aer condiţionat, încălzire, tapet personalizat în fiecare încăpere în funcţie de o anumită tematică. Oglinzile, obiectele de decor, mobila şi accesoriile necesare unei asemenea camere de videochat nu lipsesc nici ele.

  Confortul şi intimitatea sunt două valori care definesc studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Acesta îşi doreşte tot ce este mai bun pentru noi, modelele, pentru ca şi noi să ne simţim bine şi să lucrăm fericite. Fiecare dintre aceste camere este unică în felul său şi ai loc suficient să te desfăşori în funcţie de ce vrei. Poţi să faci şi anumite jocuri de rol sau poţi dansa după cum fac şi eu atunci când vreau să întreţin atmosfera.

  Dacă vei veni şi tu la Lucky Studio şi vei lucra aici, vei avea parte de tot ceea ce ar trebui să ofere un angajator premium pe piaţa videochat-ului. Eu te aştept şi îmi doresc să fim prietene cât mai curând!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img