More
  AcasăLucky StudioAi idee cat poate un model de la Lucky Studio sa castige...

  Ai idee cat poate un model de la Lucky Studio sa castige saptamanal?

  Se pare ca imi amintesc in fiecare zi care e motivul pentru care am ales initial sa ma angajez la Lucky Studio si am ramas aici. Castigurile mele, dar si cele al colegelor mele ma fac sa nu uit niciodata ca am venit sa fiu model de videochat aici pentru a fi mereu in top. Nici nu credeam ca exista castiguri atat de mari pana in momentul angajarii la Lucky.

  Eu ma gandeam ca fetele castiga si ele 1000, maxim 2000 de dolari lunar din videochat, nicidecum ca este vorba de sume muuuuult mai mari. Ca de exemplu, un model ca mine poate sa aiba intr-o saptamana un castig in medie de… ummm, aproximativ 4500-5500 de lei.

  Nu, nu e nici castig la 2 saptamani si nici castig lunar, e chiar castig saptamanal, asa cum am spus. Chiar vorbesc serios, nu am scris gresit, daca la asta te gandesti. Cum, te intrebi? Cum e posibil ca un model de la Lucky Studio sa aiba peste 4000 de lei castigul ei saptamanal?

  EASYYYY. Pai, numai castigurile zilnice de la Lucky Studio sunt intre 400 si 1200 de lei pe zi. Sa zicem ca sunt un model care castiga 1200 de lei intr-o zi. Pai, si? Cu 1200 de lei intr-o zi, in 5 zile adunate as avea MUUULT mai mult de 4000 de lei.

  Dar hai sa spunem ca am zile in care castig 1200 de lei si zile in care castig mai putin. Per total, undeva la vreo 3500 de lei in 5 zile, sa spunem. E simplu, mai primesc un bonus de 1000-1500 de lei la Lucky Studio (bonusurile saptamanale ajung si pana la peste 7000 de lei), si uittte asa castigul meu saptamanl creste.

  Este normal ca in acest context sa creasca si comisionul din castiguri, intr-un mod automat. Cu cat castig mai mult, sansa de a avea 80% din castigurile mele in videochat la Lucky Studio este tot mai mare. Acum ca stii doar cum sta treaba cu castigurile la Lucky Studio, imi poti spune un motiv pentru care sa NU mai fiu aici?

  Stiam eu, nu ai nici tu vreun motiv. Eu am preferat sa vorbesc de bani, ca doar la asta imi sta mintea, sincer:))) Dar daca te intereseaza si altceva, sa stii ca poti oricand sa intri pe luckystudio.ro si citesti tu acolo tot ce ai nevoie. E totul pus pe tava, n-ai cum sa nu gasesti:) Bafta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img