More
  AcasăHeyluxAsa bine cum e la Heylux Iasi nu e nicaieri!

  Asa bine cum e la Heylux Iasi nu e nicaieri!

  Nici nu stiu de unde sa incep cand vine vorba de acest studio, am atat de multe de zis si parca nu-mi gasesc toate cuvintele necesare. Oricum ar fi, toate sunt vorbe numai de bine! Stiu ca acum o sa spui ca nici nu se poate altfel, din moment ce deja lucrez aici ca model de videochat. Dar spune-mi tu, ai putea sa vorbesti la fel de frumos de locul tau de munca?

  Ok, sa zicem ca jobul meu ca model de videochat Iasi Heylux nu este perfect, dar spune-mi cum e al tau. Jobul “cinstit”, cu munca “cinstita”, asa cum mai spune lumea, acel job te satisface pe toate planurile, poti avea vacante peste tot in lume si poti bune si bani deoparte in acelasi timp?

  Adica te poti distra in permanenta si munci cu drag in acelasi timp, stiind ca mereu vei avea castiguri de senzatie si ca nu conteaza cat cheltui, pentru ca jobul iti va aduce mereu tot mai multi bani… poti face asta? Ah, nu poti? Ei, uite ca eu pot, asa ca oricum ar considera lumea videochatul, multa lume ar putea sa ma invidieze pentru viata pe care o duc datorita videochatului la Heylux.

  Bonusurile la Heylux au luat-o raznaaaa, au ajuns si la 9000 lei saptamanal

  Si nu ii condamn, cine nu ar fi invidios cand e vorba de bonusuri de angajare de la 4000 de lei pana la 14,000 de lei, bonusuri saptamanale care depasesc lejer suma de 3000 de lei si ajung si la 9000 de lei si, nu in ultimul rand, castiguri zilnice care te innebunesc in adevaratul sens al cuvantului, in sensul bun…?

  Pe bune, zi-mi tu mie unde mai poti castiga de la 400 pana la 2000 de lei intr-o zi, in doar 8 ore si ma duc imediat acolo! Chestia e ca la Heylux nici nu fac mare lucru pentru banii acestia, asta e ceea ce face acest job si mai frumos. Ca transportul mi-l asigura ei, am soferita care vine si ma ia de acasa, make-upul tot ei mi-l asigura in fiecare dimineata, trainingul, cursurile de limba engleza, chiar si cazarea in caz ca vreau…

  Programul e lejer, dupa cum iti puteai si imagina, mi-l fac eu asa cum consider de cuviinta, iar pentru fiecare lucru pe care-l fac in plus, sunt premiata. Daca aduc si o prietena la Heylux, spre exemplu, mai primesc 2000 de lei. Acum, cand stii 10% din beneficiile angajarii la Heylux, imi poti tu spune unde e mai bine?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img