More
  AcasăLucky StudioCe au putut insemna pentru mine 2 ani de videochat la Lucky...

  Ce au putut insemna pentru mine 2 ani de videochat la Lucky Studio?

  Am stat si m-am gandit multa vreme la impactul pe care il poate avea un loc de munca asupra unui om, sau pe care nu-l poate avea. Mult timp m-am gandit la ce ar fi insemnat 2 ani de munca in alta parte, comparabil cu munca de la Lucky Studio Iasi. Si nu prea imi iesea niciodata la calcul. Mai totul mi se parea in neregula.

  Dar nu cu Lucky Studio, ci cu celelalte joburi. Lumea se asteapta ca studiourile de videochat sa o dea in bara, dar uite ca nu e asa. In studiouri ca Lucky Studio nu faci altceva decat sa castigi bani, pe cand la alte locuri de munca stai si te chinui si tot nu ajungi nicaieri, deja este un lucru bine stiu.

  Nici nu am de ce sa explic eu prea multe. Ca stii la ce ma refer. Eu am lucrat 2 ani la Lucky Studio, 2 ani. Si inca mai lucrez. Dar vreau asa sa vorbesc despre ce au insemnat acesti 2 ani pentru mine ca model de videochat Iasi , poate asa mai intelege si lumea anumite lucruri.

  Lucrurile pe care am reusit sa le fac la Lucky Studio sunt tot ce mi-am dorit

  Desigur, eu nu fac asta pentru lume, fac asta pentru ca asa simt ca e bine, fiecare o sa ia mica mea povestioara asa cum vrea. Acum 2 ani cand m-am angajat, sa stii ca nu am planuit nimic, totul era imprevizibil pentru mine. Bineinteles ca speram la tot ce era mai bun, dar am incercat sa nu-mi fac multe sperante.

  Insa, cu timpul, m-am obisnuit foarte tare cu acest tip de job si castigurile au inceput sa fie altfel. Se vedea si pe chipul meu ca imi facea mult mai multa placere sa fac acest job, asa ca si castigurile au devenit pe masura. Am pus eu deoparte ce am pus si ce sa vezi, mi-am luat o masina.

  Aproape nou-nouta, la mana a doua, insa a fost folosita de o singura persoana si este din 2015, sa ca nu e o masina chiar de ici-colo, am dat ceva banuti pe ea. Si pana la urma, ce fata de varsta mea isi permite asa masina? Ca sa vezi, cat de usor a fost la Lucky Studio… mai apoi, m-am decis ca vreau o casa.

  Si stii ce? Am facut o rata la banca. Din castigurile de la Lucky Studio nu numai ca o sa am bani sa dau in fiecare luna, dar termin si rata mult mai repede fiindca ajung si la 1400 de lei castiguri zilnice. Eu asta am obtinut in 2 ani, casa si masina. Altii ce obtin?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img