More
  AcasăPreziosa3 motive pentru care Preziosa e cel mai bun job din videochat...

  3 motive pentru care Preziosa e cel mai bun job din videochat in Iasi

  Oare pentru ce muncesc oamenii de dimineata, pana seara, uneori cate doua zile, una dupa alta? Ca sunt programe de munca obositoare peste tot. Pentru bani, normal. Desi multi nu vor sa recunoasca importanta banului in viata lor, pentru ce muncesc ei, nu pentru bani? Hai sa nu ne mintim.

  Banii conteaza si toata lumea e constienta de asta. Si uite de asta am sa-ti si dau un motiv pentru care sa te angajezi la Preziosa, si NU in alta parte: banii. Oricat de convinsa ai fi, n-ai cum sa ma convingi si pe mine ca exista joburi mai bine platite in Romania decat cel de la Preziosa Iasi, asta e clar.

  Am fost angajata in alta parte, dar la Preziosa mi-e mai bine

  Am fost si eu angajata in alte parti inainte sa fiu model la Preziosa si crede-ma, nu mai vreau sa ma intorc niciodata unde am fost. Iti spun eu sigur ca oriunde mergi in Romania asta, nimeni nu-ti va da mai mult de 3000 de lei (aici deja vorbesc de multi bani, in cel mai bun caz, pe care ii poate primi un director, sau un it-ist, sa spunem).

  Deci, ele incep de pe la 1200 lei si maximul e 3000 de lei, dar pentru aia 3000 de lei iti rupi carca, tata. Foarte putine joburi in tara sunt cele care ofera banii acestia, oricum. Uite d-asta m-am angajat la Preziosa si nu m-am complicat sa merg in alta parte: castig intre 4000 si 10000 de lei lunar la studio.

  Vezi bine, 10000 de lei, din videochat la Preziosa. Stiu ca pari multi, dar sunt fete care castiga chiar si mai mult la studio oricum. In fine, un motiv. Al doilea stii care e? programul de munca.

  Cele 3 motive ar putea convinge orice ieseanca sa vina la Preziosa

  Oriunde o sa te angajezi in tara, n-ai sa vezi program mai flexibil de munca decat cel de aici. Aici e facut din 3 ture de munca si eu pot alege orice tura vreau eu, dimineata, la amiaza sau seara, si nicio tura nu e mai mult de 8 ore. Deci, lucrez putine ore pe zi si doar 5 zile pe saptamana.

  Iar al treilea motiv pentru care am ales Preziosa si NU altceva e…bineinteles, bonusul saptamanal primit (bonusuri de la 60 si pana la 9000 de lei) si serviciile gratis precum transportul, cazarea, machiajul zilnic… cursurile de limba engleza, cursurile de sofat… eh, sunt multe, n-are rost sa le insir, important e ca Preziosa Iasi e cel mai misto studio 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img