More
  AcasăHeyluxHeylux e jobul unde am castiguri mai mari decat un director de...

  Heylux e jobul unde am castiguri mai mari decat un director de firma!

  Cam cum sta situatia la noi in tara? Inveti cate 12 ani, apoi inca 4-5-6 ani pe la facultati, asteptand sa primesti un job la care sa castigi macar 3000 de lei acolo, sa te simti realizat/a. Eu consider ca lucrul acesta e foarte trist. Pai ce, invat pana pe la 23-24 de ani ca sa ajung sa castig numai 3000 de lei (in cazurile bune)? Pai nu, uite ca nu accept asta, uite ca schimb asta si ma angajez la Heylux mai bine.

  Ca multi au impresia ca daca ai vrea un salariu mai mare de 30 de milioane, tre’ sa fii nu stiu ce director pe la nu stiu ce firma, ca altfel nu se poate. Gresit! Eu sunt model de videochat la Heylux si pentru mine se poate orice, daca tot e sa vorbim pe sleau.

  Tu vrei bani multi sau vrei sa asculti parerile oamenilor?

  Da, e vorba de videochat si da, e un subiect mai controversat, dar crezi ca pe mine ma afecteaza cu ceva asta cand imi vad contul bancar cum creste cu cate 2000-3000 de dolari lunar datorita videochatului la Heylux? Sincer, da sincer, tie ti-ar pasa de ceva daca ai avea banii acestia? Sau ai fi numai prin vacante si la distractii, fiind neafectata de ce crede lumea?

  Pentru ca eu sunt sigura ca ar fi a doua varianta. Hai sa fim seriosi! E un subiect controversat pentru ca noi, romanii, suntem tare obiectivi. Privim totul ca pe o judecata, dar daca am face chiar noi lucrul acela, am fi subiectivi si n-am mai judeca atat. Esti de acord?

  Sa spunem ca vii la Heylux acum si castigi in fiecare saptamana cate 4500 de lei si mai primesti si cate 2000-2500 de lei bonus din partea studioului. Ce faci atunci? Stai sa te gandesti la ce cred oamenii sau la faptul ca te imbogatesti dintr-un job atat de simplu?

  Eu castig din videochat la Heylux mai bine de 10.000 lei lunar

  Eu n-am nicio jena in a spune ca am castiguri mai mari de 12000 de lei lunar la Heylux, si-oricum nimeni nu stie ce fac eu, ca Heylux e super discret. Castig mai mult decat un director de firma. NA, uite ca nu e imposibil! E foarte posibil sa ma imbogatesc cu jobul de la Heylux, in cativa ani.

  Si nici nu-mi trebuie studii de ani de zile ca sa castig banii acestia la Heylux. Stii ceva? Mai bine ma bucur de banii castigati aici si nu-mi mai pasa de nimic altceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img