More
  AcasăHeyluxHeylux Iași îți arată drumul spre succes în videochat

  Heylux Iași îți arată drumul spre succes în videochat

  Succesul în videochat apare doar când te ajută cineva care știe domeniul. Dacă încerci să faci bani singură, te plafonezi rapid la niște sume mici. Apoi de demoralizezi și, cel mai probabil, renunți. Așa se întâmplă de fiecare dată.

  Deși sună simplu, jobul ăsta e mult mai complex decât pare. Nu e de ajuns să ai o cameră video, internet și un loc în care să faci show. Nu merge așa. Sunt o mulțime de alte detalii care apar.

  Cine rămâne la stadiul ăsta simplist de a face videochat nu face niciodată bani. Cel mult adună câteva sute de euro, de pe azi pe mâine. Vrei și tu asta? E mulțumești cu atât de puțin? Sigur vrei mai mult. De asta e bine să te angajezi model la Heylux Iași.

  Te sprijinim să ai încasări-record

  Câți bani crezi că poți să faci din videochat în Iași? Nu te lua după ce ai auzit în stânga și în dreapta. Spune, te rog, despre tine. La cât te-ai gândit? Visezi să faci 1.000 de euro? Ți se pare o sumă mare? Dă-mi voie să-ți prezint o altă perspectivă.

  Ia suma asta și înmulțește-o cu 4 sau 5. Cel puțin pentru început. Că așa calculăm încasările tale la Heylux Iași. Cu alte cuvinte, suntem sigure că o să faci 4.000-5.000 de euro după câteva luni de job.

  Ți se pare exagerat? În niciun caz. Ăsta e parcursul normal al modelelor de aici. Mai ales că în primele 14 săptămâni te bucuri de comisionul excepțional de 70%, cu banii la zi. Lucrând 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, ai șansa unui start puternic.

  În felul ăsta, sari repede peste pragul celor 1.000-1.500 de euro la care sperai tu inițial. Deja îți faci o bază de membri pe care o poți dezvolta treptat. Te obișnuiești cu jobul, cu site-ul, cu atmosfera domeniului. Și faci progrese tot mai mari.

  Un element fundamental pe tot acest parcurs este suportul trainerelor de la Heylux Iași. Cum îți spuneam, singură n-ai cum să reușești. Și atunci te ajutăm noi. 14 colege din studio, specializate în videochat, îți dau toate cunoștințele de care ai nevoie.

  Aici nu e ca la școală, să te învețe cineva o singură dată și apoi să trebuiască să te descurci singură. Ci e o colaborare continuă, pe tot parcursul jobului tău de model. Suntem alături de tine cu tot ce ai nevoie ca să reușești.

  Colegele mele te ajută să-ți organizezi mai bine timpul, să înțelegi toate secretele domeniului. Îți explică detalii tehnice, îți sugerează idei pentru show-uri, metode de fidelizare a membrilor. Doar așa ajungem unde ți-ai propus.

  La Heylux Iași, ai succes doar prin seriozitate

  Evident, sprijinul nostru nu e o soluție magică. Dacă noi ne străduim, încercăm să te susținem și tu nu contribui la asta, e degeaba. Rezultatele importante apar doar printr-o colaborare strânsă.

  Ne dorim să vedem la tine voință, determinare, ca să ne convingem că merită să investim timp și energie în succesul tău. Așadar, demonstrează seriozitate, respect față de munca trainerelor și îți vei atinge cu siguranță țintele. 

  E de ajuns să dai de gustul banilor și apoi îți dai seama cât de importantă e motivația. Ajungi la 1.500 de euro, apoi vrei 2.000. Mai departe, știi că poți ajunge la acei 4-5.000 de euro și mergi în direcția asta. Începi să ceri tu ajutorul trainerelor, ca să îi câștigi mai repede.

  Ăsta e momentul în care apar rezultate spectaculoase. Banii vin spre tine mai repede decât crezi. Vezi cum membrii sunt mai prietenoși cu tine și îți apreciază prezența online. Mai ales când te porți frumos cu ei.

  Tot parcursul ăsta e ghidat de colegele de la training. Colegele mele îți arată cât de important e machiajul zilnic, de exemplu. Ele te programează la ședințele de make-up de la studio, mai ales că acesta e un serviciu gratis pentru tine.

  La fel, îți sugerează idei pentru a-ți îmbunătăți conversațiile cu membrii. Te programează la lecțiile engleză gratuite din studio, dacă e cazul. Supervizează ședințele tale foto-video, ca să ai portofolii spectaculoase pe site-ul pe care lucrezi.

  Cu alte cuvinte, suntem 100% lângă tine. Pe orice tură ai lucra, dimineața, după-amiaza sau noaptea, sunt colege care te ajută să faci bani. Într-un mod sistematic, organizat, fără a lăsa ceva la voia întâmplării.

  Îți place stilul nostru de a face lucrurile? Te invit chiar acum la Heylux Iași să ne vizitezi studioul! Sunt sigură că îți va plăcea foarte mult. Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru succesul tău!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img