More
  AcasăHeyluxCe faci când te plictisești la program? 3 sfaturi de care merită...

  Ce faci când te plictisești la program? 3 sfaturi de care merită să ții seama

  Uneori mai sunt și zile aiurea. E normal. Așa se întâmplă câteodată. Simți că n-ai chef, că ceva nu merge, că parcă ai mai sta. Te ia somnul, ai mai sta la cafele cu alte modele din studio. Sau, mai rău, parcă te-ai duce acasă și o să mai vezi tu mâine. Orice model a simțit chestia asta măcar o dată de când s-a angajat în videochat. 

  La început, poate că au cedat ispitei. Adică au renunțat să se concentreze, au plecat din tură, au dispărut chiar câteva zile, fără să anunțe. Efectul e complet aiurea. Membrii nu te mai găsesc pe site-uri sau văd că ești plictisită. Conturile ți se duc în jos, că nu mai lucrezi ok și site-urile te penalizează. Scazi în ore, nu-ți mai faci nici pragul pentru bonus și așa pierzi pe toate planurile.

  Modelele mai cu experiență fac altfel. Tocmai ca să evite pierderile astea și să-și revină cât mai repede. Și ele sunt plictisite, enervate uneori de ceva. Că li se pare că nu au trafic, că le-a zis nu știu ce un membru. 

  Doar că plictiseala asta ține 15 minute, jumătate de oră cel mult. Vin la trainere, la birou, în living-ul Heylux, povestesc, se răcoresc și se duc înapoi în cameră. Așa depășesc momentele dificile și intră din nou pe un trend pozitiv. 

  Hai totuși să-ți explic mai sistematic cum e mai bine să faci când treci și tu prin stările astea:

  1. Mai întâi, e bine să îți dai seama că ești plictisită sau nervoasă

  Uneori nici nu știi când ai o față lungă sau draci. Ești prea prinsă în starea ta ca să-ți dai seama. Dar, dacă îți atrage atenția un membru sau trainera ta despre asta, ideal e să te oprești un pic. Dacă ignori semnele și continui să te porți rău cu membrii tăi, ai numai de pierdut. 

  Când înțelegi însă prin ce treci, deja ai rezolvat o parte din problemă. Măcar știi că trebuie să schimbi ceva ca să îți recapeți buna dispoziție.

  1. Discută puțin cu trainerele, cu o prietenă din studio

  Cum îți spuneam, una din tehnicile modelelor cu experiență de la Heylux e să vină să discute cu trainerele noastre. Fetele se cunosc între ele de mult timp și s-a creat o legătură foarte strânsă. Colegele de la training au fost și ele modele de videochat în Iași și știu perfect cum să procedeze. 

  La fel te pot ajuta și pe tine. Mai fac o glumă, îți mai arată niște haine pe un site, îți mai povestesc ceva interesant. Plus că te încurajează foarte mult. Și uite așa uiți de starea ta. La fel, poți să îți ridici moralul vorbind cu alt model din studio, cu care te înțelegi bine. Ăsta e un lucru des întâlnit la Heylux și îți poate fi folositor.

  1. Schimbă muzica, schimbă ținuta, sună pe cineva drag

  Mai sunt lucruri pe care le poți face și singură, dacă vrei. Pune-ți o muzică mai dinamică, mai veselă. Schimbă-ți hainele și alege culori mai vii. Ia-ți o mică pauză și respiră adânc. Sună-l pe iubi, o prietenă, pe cineva care-ți este aproape. O să vezi că așa ți se transformă gândurile, starea. Îți vine iar cheful de viață și reîncepi treaba cu o altă energie.

  Astea sunt doar câteva sfaturi ca să uiți de plictiseală. Dar mai sunt multe alte trucuri să-ți păcălești stările negative. Poți să începi un teasing, așa, ca și cum ți-a face de cap. Sau să îți faci selfie-uri în care să te strâmbi. Sunt tot felul de prostioare comice care pot să te ajute. Partea bună e că toate astea sunt doar niște momente. Vin și pleacă așa cum au apărut. Mai ales dacă nu le dai tu voie să se așeze, să te deranjeze prea mult.

  Vrei să vorbim mai multe despre asta? Sun-o chiar acum pe Claudia, de la Heylux! Ea se ocupă de angajări în videochat la Heylux și are și mare experiență ca trainer. Hai, nu lăsa plictiseala să se apropie de tine. O cafea bună și o glumă sunt cele mai bune remedii pentru asta!

  A, ca să nu uit, telefonul Claudiei e: 0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img