More
  AcasăHeyluxCa model la Heylux e de ajuns sa-mi doresc ceva si se...

  Ca model la Heylux e de ajuns sa-mi doresc ceva si se adevereste

  Unele lucruri in viata nu sunt atat de grele pe cat vor unii sa le vada. E vorba doar de modul in care vrem sa obtinem acele lucruri. De exemplu, eu as putea sa-ti spun acum ca unele lucruri sunt mai usoare atunci cand esti model de videochat la Heylux, dar as minti. Pentru ca nu doar „unele” lucruri sunt usoare cu acest job in Iasi, ci TOATE lucrurile in viata.

  Eu nu voiam decat sa-mi usurez anumite responsabilitati pe care le aveam, ca-n rest m-as fi descurcat. Cand m-am angajat la Heylux, stiam ca voi castiga bani din videochat si speram ca din acest bani sa-mi pot plati linistita chiria, intretinerea (apa, caldura, ce mai e de platit la bloc), facturile la curent precum si alte facturi care sunt in casa unui om si… cam atat.

  Eu speram ca la Heylux sa pot castiga bani pentru facturi, dar castig mult mai mult

  Atat speram eu sa devina usor pentru mine. Ca desi pentru multi poate nu pare mare lucru, uneori chiar si pentru o familie formata din mai multi oameni e greu sa plateasca intr-o luna toate aceste lucruri, daramite pentru o singura persoana, ca mine. Inchipuie-ti ca am chiria la 600 de lei, sau… aveam, ca de cand sunt la Heylux, stau intr-o chirie mai scumpa.

  Deci, aveam 600 de lei chirie, plus vreo 400-500 de lei intretinerea si ce mai erau si facturile, vezi Doamne, ma ajungeau la cheltuieli de vreo 1500 de lei lunar, fara exagerare. Si salariul meu per total nu era atat inainte, iti dai seama ca eram plina de datorii. Si poate acest ca e cunoscut de multe romance, sigur iti este familiara aceasta situatie.

  Nu prea sunt romance care sa nu dea de greu in tara asta, si sigur ma intelegi. Iar eu de la Heylux nu aveam pretentia decat sa-mi platesc aceste cheltuieli si atat, ca de restul vedeam eu ce mai faceam. Acestea erau stresul meu principal, cum e si al restului dintre romani, evident.

  Facturile sunt ultima mea „problema” acum. Vacantele si distractia sunt pe primul loc!

  Ei bine, afla ca din banii castigati ca model de videochat la Heylux, nu numai ca mi-am usurat munca prin faptul ca-mi pot plati repede toate aceste cheltuieli, dar totul e mult mai usor acum. In sensul ca primesc mai mult decat ma asteptam la acest loc de munca din Iasi.

  In afara celor 180 de dolari castigati zilnic dupa 8 ore de videochat la Heylux Iasi si in afara faptului ca am parte de transportul gratuit in fiecare zi, vreau sa spun ca totul e mult mai usor acum, nu doar plata facturilor. Facturi care, de cand sunt la Heylux, sunt ultima mea problema.

  Acum imi pun problema altfel: Ah, imi doresc o masina, o casa… o vacanta, shopping? Atunci in cel mai scurt timp voi obtine asta ca model de videochat la Heylux, ca am castiguri zilnice si bonusuri saptamanale!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img