More
  AcasăPreziosaPreziosa Iasi imi ofera un job in videochat excelent

  Preziosa Iasi imi ofera un job in videochat excelent

  Daca ma intrebi pe mine, cu siguranta o sa-ti spun ca job mai de viitor ca videochatul la Preziosa nu exista. Dar asta e doar parerea mea, nu trebuie sa fie a tuturor, depinde si de gusturile fiecaruia. Insa daca este sa vorbim despre motivele pentru care Preziosa e cel mai bun studio in ochii mei, as putea sa fac asta toata ziua.

  Pana la urma, un job de viitor nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie pe un anume domeniu. Atata timp cat acel job ma poate multumi pe mine ca persoana intru totul, pe un termen cat mai lung, atunci inseamna ca e de viitor pentru mine.

  De ce sa astept ani, cand in cateva luni la Preziosa am ce vreau?

  Ideile sunt impartite aici, ca multi ar putea spune ca-s de parere ca la un supermarket ai putea avea un viitor ca salariile tot cresc si poti evolua bla bla bla, si apoi ceva cu stabilitatea. Mie, personal, asta mi se pare o idee stupida.

  De ce sa astept 10 ani sa-mi creasca salariul, cand in cateva zile sau luni la Preziosa Iasi eu obtin ce vreau? E vorba de productivitate. Pentru mine, acel job care ma duce unde vreau e jobul de viitor.

  In niciun caz stabiltatea sau alte nebunii. Stabilitatea ti-o faci singura, la o adica. Pentru ca daca ai sansa sa castigi indeajuns de multi bani dintr-un anume domeniu, iti asiguri viata. La cati bani castig eu cu Preziosa Iasi, as putea chiar sa-mi deschid si ceva al meu in cativa ani.

  Vezi? Despre asta e vorba, despre evolutie continua. Ca momentan castigurile la Preziosa sunt intre 400 si 2000 de lei zilnic. ZILNIC, da. Si MOMENTAN. Ca poate in viitor or sa creasca. Dar niciodata nu va fi vorba de un “salariu fix de 1200 lei”. La Preziosa niciodata.

  Afla de ce Preziosa ofera cel mai bun job din Iasi pentru o fata!

  Atata timp cat eu am sansa sa castig in fiecare zi pana la 2000 de lei, poate chiar mai mult, imi vad viitorul foarte clar. Plus ca la Preziosa nu trebuie sa lucrez o eternitate pentru ce-mi doresc. Imi propun ceva si maxim 5-6 ani sunt de ajuns pentru a ajunge acolo.

  Dupa aceea, m-am asigurat pe viata. Si uite cat de productiva sunt! N-am plecat din tara si n-am lucrat pana la 40 de ani pentru a ajunge in sfarsit in punctul in care mi-am propus. Am luat totul in beneficiul meu si m-am angajat la Preziosa unde e doar o chestiune de timp pana sa nu-mi lipseasca nimic de la viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img