More
  AcasăHeyluxCum se simte videochatul în pandemie? Mai energic ca oricând!

  Cum se simte videochatul în pandemie? Mai energic ca oricând!

  Poate că în alte domenii lumea e afectată de pandemie. Mai ales cei care lucrează în HORECA, pe la restaurante, baruri. Acolo da, e cam complicată treaba. La fel cu magazinele, să s-au mai închis, treaba merge mai greu. 

  Videochatul în Iași o duce însă mai bine ca oricând. Asta are mai puțină treabă cu ce se întâmplă efectiv la noi. Modelele noastre au grijă de ele și sunt ok. 

  Am trecut cu bine și peste carantină, mai ales că atunci, la Heylux, am aplicat toate recomandările oficiale. Ne merge bine însă și din alt motiv.

  Modelele din Iași câștigă bani din America

  Problema cu joburile de chelneriță sau vânzătoare e că depinzi de situația din România. Dacă lumea din Iași stă în case, e greu și cu afacerile. În videochat însă, faci bani din alte țări, online. Deci nu depinzi de nimeni pe plan local.

  La Heylux, avem colaborări extraordinare cu LiveJasmin și Flirt4Free. Sunt cele mai importante site-uri de videochat premium din lume și ai șansa să faci o mulțime de bani pe ele. Mai ales că cei mai mulți membri sunt din Statele Unite.

  Acolo, efectele pandemiei sunt mult mai scăzute decât la noi. Oamenii fac afaceri, au bani și vor să-i cheltuiască. Mulți dintre ei intră online, pe site-urile astea, și te întâlnesc pe tine. Dacă le oferi o experiență plăcută, să mai uite de stres și să se distreze, totul e minunat.

  Așa se fac banii în videochat în Iași. Cu mulți membri din America, din Marea Britanie, din Germania etc. Toate sunt țări bogate, unde câteva mii e dolari nu înseamnă mare lucru pentru cineva. 

  Fie că e valul 4, 5 sau 9 la noi, videochatul merge în continuare. Netul e cel mai bun mediu ca să câștigi bine. Ba chiar, când apar restricții de deplasare și prin alte țări, modelele noastre câștigă și mai mulți bani.

  Peste tot s-au restrâns distracțiile. Sunt mai puține concerte, e mai dificil să meargă lumea în vacanțe, în cluburi. Și atunci caută să se simtă bine online. Asta e explicația pentru care atâtea colege de la Heylux stabilesc noi recorduri de încasări.

  Așadar, oportunitatea există. În fiecare zi ai ocazia să profiți de situația asta și să îți umpli contul de bani. Depinde doar de tine să oferi ceea ce caută membrii pe site-urile de videochat. Adică relaxare, o stare de bine, evadare de grijile de zi cu zi.

  Contează mereu pe trainerele de la Heylux

  În privința asta, te sfătuim călduros să ceri continuu sprijinul trainerelor de la Heylux. Avem cea mai mare echipă de specialiste în videochat din Iași. Iar colegele noastre își fac perfect jobul și e plăcerea lor să te ajute.

  Unul dintre secretele succesului modelelor de la Heylux este atenția extraordinară acordată membrilor. Spre deosebire de alte studiouri, la noi e promovată grija față de fiecare admirator de-al tău. Obținem maximum din fiecare oportunitate de genul ăsta.

  Concret, te încurajăm să-ți faci notițe după fiecare conversație cu un membru. Trimitem împreună mesaje personalizate, rafinăm calitatea show-urilor tale. Totodată, îți oferim cursuri gratuite de comunicare și limba engleză.

  După cum vezi, nu facem lucrurile la întâmplare. Nu ne bucurăm pur și simplu că au membrii bani și ne așteptăm să ți-i dea ție. Asta ar însemna să sperăm în noroc. Dar doar cu speranța și cu așteptarea nu faci mare lucru. E nevoie să facem lucrurile bine.

  Asta înseamnă profesionalism în videochat. Știm că e prea folosit termenul ăsta și multe studiouri îl bagă în față, să se dea și ele profesioniste. În realitate, te cam lasă singură să te descurci. Adică să lucrezi fix la noroc.

  Da, pandemia e o chestie enervantă în plan personal, dar și o mare șansă de a face bani. Noi luăm în serios situația asta și vrem să-ți maximizăm șansele să profiți de ea. Ăsta e motivul pentru care lucrăm atât de organizat, de sistematic.

  Îți place și ție stilul ăsta? Atunci cred că ar fi o idee bună să discutăm despre succesul tău în videochat în Iași. Indiferent că e pandemie sau se liniștesc apele, jobul de model la Heylux îți poate aduce o mulțime de bani. Hai să ne cunoaștem și să începem o colaborare frumoasă împreună!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img