More
  AcasăHeyluxDe-ai sti in cat timp castig la Heylux 3000 de lei, ai...

  De-ai sti in cat timp castig la Heylux 3000 de lei, ai veni si tu!

  Fetele nici n-au idee ce rateaza! Bine, fetele care inca nu s-au angajat la Heylux Iasi. In vreme ce unele fete poate si-ar dori si ele un salariu mai decent si se chinuie pentru 800-900 de lei acolo (in caz ca lucreaza part-time, ceea ce fac majoritatea studentelor), eu castig 3000 de lei ghici in cat timp!

  In 5 zile in care lucrez cate 8 ore pe zi la Heylux castig 3000 de lei, aproximativ. Si daca lucrez toata luna, calculeaza tu cat ar insemna in 4 saptamani. Stiu, o suma imensa de bani, mai ales pentru o fata de nici 22 de ani ca mine. Inca studenta, dar ma simt mai realizata ca oricand cu acest job in Iasi.

  Desi lucrez 8 ore la Heylux, e mai bun decat orice job part-time

  Si desi lucrez 8 ore pe zi la Heylux, tot simt ca si cum ar fi un job part-time, pentru ca am timp si de cursuri si de invatat. Cum? Simplu, programul de la Heylux se “muleaza” in functie de nevoile fiecarui model. Ca vreau sa lucrez de la 7-8 dimineata pana la amiaza, pentru ca dupa amiaza am cursuri, pot face asta.

  Daca am cursuri dimineata, imi fac programul de dupa amiaza pana seara. Iar daca am cursuri mai toata ziua, imi fac un program de seara la Heylux, ca sa fie totul bine. Si mi-e foarte usor asa, ca nu trebuie sa aleg un program fix sau ceva, il pot schimba zilnic si fiecare zi poate fi asa cum vreau eu.

  Azi dimineata, maine seara. Si asta ma ajuta enorm de mult, nici nu-ti pot explica. Pentru ca lucrurile se aranjeaza frumos in viata mea cu un astfel de job. Cursurile sunt in regula, cu distractia e la fel iar cu munca nu mai zic. Am timp de toate si oboseala nici nu ma ajunge.

  E mai bine sa-mi fac viata in functie de acest job in Iasi

  Mai obosita m-as simti sa lucrez undeva part-time decat la Heylux. In primul rand pentru ca la Heylux castig 700 de lei poate intr-o zi, nu intr-o luna, si in al doilea rand pentru ca stau online, in fata unui calculator, si n-are ce sa fie obositor in a face asta. E chiar relaxant, mai ales dupa cursuri.

  Stau si palavragesc cu membrii de pe site-urile de videochat si trece timpul in zbor. Plus ca altfel e cand stiu ca lucrez 8 ore pe zi pentru sume atat de mari, decat cand stiu ca lucrez o luna intreaga sa castig o suma pe care o pot castiga intr-o zi la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img