More
  AcasăLucky StudioLa Lucky am invatat secretul castigurilor in videochat

  La Lucky am invatat secretul castigurilor in videochat

  Multa vreme m-am tot chinuit sa aflu cum sa castig mai multi bani din videochat. Din prima fraza iti poti da seama deja ca am multa experienta in acest domeniu, prima mea colaborare cu videochatul fiind la varsta de 19 ani, cand am terminat liceul. De atunci m-am tot angajat in diferite studiouri, dar n-am reusit sa aflu secretul unui castig urias. Pana la Lucky.

  In momentul acesta am 23 de ani, deci dupa 4 ani de videochat n-am reusit sa aflu cum sa castig cat mai multi bani. Greu de crezut, nu? Cand ai de-a face numai cu studiouri neserioase, asta se intampla. Cand am pus mana pe jobul de la Lucky Studio, nu-mi venea sa cred ochilor ce schimbare majora am facut cu privire la castigurile mele.

  Nu zic ca n-am castigat multi bani, as fi egoista. Am castigat… cum sa nu, cel mai mare castig al meu era probabil 3000 de dolari pe luna. Pentru unii, acesta e un vis. Deci a fost bine. La un moment dat, insa, devenise binisor.

  Daca as fi lucrat 4 ani la Lucky, acum aveam casa!

  Dupa atatia ani de experienta, m-as fi asteptat sa am castiguri mult mai mari. Auzeam modele cu castiguri de peste 10.000 de dolari, adica asta ce insemna? Ca eu eram mai putin buna. Nu, trebuia sa aflu care e secretul, altfel nu m-as fi simtit bine.

  Mi-am zis s-o termin cu studiourile astea de toata nimica si m-am dus direct la sursa. Desi a trebuit sa ma mut din oras pentru a lucra la Lucky Studio, a meritat. Toata lumea mi-a recomandat acest studio si mi s-a spus ca e cel mai bun din Iasi si din tara.

  M-am dus pe incredere la Lucky Studio si m-am angajat din prima zi. Fiind deja experimentata, am avut nevoie de mai putin training decat primesc fetele incepatoare in mod normal. Dar chiar si asa, tot am avut nevoie de training.

  Ca din moment ce nu puteam depasi o anume suma, era clar ca ceva nu faceam bine. Asa ca am luat-o oarecum de la capat cu echipa de la Lucky Studio, in afara lucrurilor de baza.

  Nu lucrez de mult timp la Lucky, dar castigurile sunt duble aici fata de celelalte studiouri

  Cand fetele de aici au auzit ca am peste 4 ani experienta si n-am ajuns la castiguri mai mari, s-au mirat. Au zis ca nu e normal ca intr-un studio serios sa nu reusesc sa evoluez. Dupa cum vezi, nu erau serioase. Dar ce-mi pasa mie?

  In cateva luni de rabdare si invatare la Lucky Studio, am prins ideea. Se vede abia acum ca am peste 4 ani de experienta in videochat, dar cu ajutorul celor de la Lucky Studio Iasi. Mi-au trebuit 4 ani sa-mi dau seama ca numai la Lucky Studio am sansa sa castig cate 6000-7000 de dolari lunar.

  Nu toate fetele castiga atat la Lucky Studio, dar am avut noroc ca am avut experienta si cand am avut parte de trainingul de la Lucky am prins repede totul. In sfarsit, castiguri mari!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img