More
  AcasăHeyluxE treaba mea ca vreau sa lucrez la Heylux, de ce ar...

  E treaba mea ca vreau sa lucrez la Heylux, de ce ar avea cineva ceva impotriva?

  Inainte sa fiu model la Heylux, nu prea ma interesau subiectele cu privire la acest domeniu, nu stateam sa citesc. Dar cand am fost implicata in mod direct cu acest subiect prin faptul ca m-am angajat ca model de videochat, automat nu puteam sa evit. Vedeam tot si auzeam tot, nu puteam sa nu observ ce se discuta despre acest domeniu.

  Bine, nimeni nu statea sa discute in special despre Heylux, ci despre videochat in general. Inainte nu dadeam importanta, poate d-aia nu puneam la suflet sau nu auzeam ce vorbeau unii despre acest job. Dar acum m-am angajat si chiar ma intereseaza, fiindca stiu cine sunt si ce fac, de asta nu permit nimanui sa arunce cu noroi.

  Am un job in videochat la Heylux si-mi vad de treaba mea

  Desi stiu ca oamenii vorbesc la modul general, tot n-au dreptul sa faca asta. Ce, eu incep sa arunc cu noroi in oameni? Mie, de exemplu, nu-mi plac bancherii, mi se pare ca e un job urat. Ma apuc de acum sa spun: “Aolo, frate, nu inteleg de ce bancherii astia exista, ca-s tare enervanti! Ar trebui sa nu mai existe!”

  Nu, nu ma apuc sa reactionez asa. Si-atunci de ce vad unii pe retelele de socializare cu texte gen: Vaaai, cum pot fetele astea sa fie modele de videochat, nu le e rusine! Sau “Frate, cine le pune pe <astea> sa lucreze ca modele, sa interzica cineva jobul acesta” si alte aberatii care chiar nu au sens.

  Nu inteleg cum unii oameni pot debita asemenea prostii. Despre Heylux am auzit de bine, nu zic ca nu. Dar vorbind la modul general, ce au oamenii astia cu videochatul? Hai sa o luam asa.

  Fiecare lucreaza unde vrea si face ce vrea. Asa cum eu nu ma leg de femeile care spala pe jos, tu de ce te-ai lega de fetele care-s modele de videochat? Ok, sunt model la Heylux. Si ce?

  Oare sunt invidiosi ca am castiguri asa mari in fiecare zi?

  Te-am deranjat in mod direct cu ceva? Ti-am furat painea de la gura? Nu, frate, nu ti-am luat nimic, mi-am vazut de treaba mea si atat. De ce se trezesc oameni cu comentarii, cand nici macar nu stiu cine-s fetele astea?

  Ca asa e, se comenteaza dar nimeni n-are idee despre cine sunt fetele astea, vorbesc aiurea. A, sau ii deranjeaza oare ca o fata ca mine castiga cat un salariu de-al lor la Heylux, fiindca veniturile zilnice pe care le am din videochat ajung pana la 500 de dolari?

  Ah, asa se intelege, o fi invidie. Cred si eu, cand poti castiga pana la 500 de dolari zilnic, normal ca apare invidia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img