More
  AcasăDespre videochatLa Lucky Studio, câștig chiar și 400 de lei zilnic

  La Lucky Studio, câștig chiar și 400 de lei zilnic

           Înainte, dintr-un job part-time aveam 400 de lei într-o lună. Acum, Lucky Studio mă ajută să câştig câte 400 de lei pe zi şi pot face facultate în paralel, fără să am probleme. Am auzit că este o ofertă de angajare în Iaşi, cu un contract legal şi loc de muncă în videochat. Am mai auzit şi că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, aşa că nu am ezitat.

  M-a atras foarte mult faptul că am putut să îmi stabilesc un program în funcţie de cursurile la facultate. Pentru mine, asta a fost din start un avantaj. Şi cel mai mult mi-a plăcut că nu era fix, chiar dacă îl stabileam într-un anume fel, îl puteam schimba. Fiindcă nu am cursurile la facultate în aceleaşi zile sau ore, Lucky Studio mi-a oferit un program flexibil. După ce am semnat contractul de angajare în videochat, totul s-a simplificat brusc. Am primit un bonus de angajare de 13.480, din care 1.000 direct în mână şi restul sub formă de produse şi servicii.

  Din bonus, mi-am plătit taxa pe primul an la facultate şi am scăpat de griji. Restul bonusului urma să îl primesc în fiecare zi, timp de un an. Sub ce formă? Prin machiaj zilnic, înainte de a intra în cameră, coafură, manichiură şi pedichiură. De fiecare dată când veneam şi plecam, o şoferiţă de la Lucky Studio mă conducea cu maşina în siguranţă. În cazul în care nu ştiam bine limba engleză şi franceză, puteam beneficia şi de cursuri gratis. Dar eu le ştiam, aşa că am profitat doar de şedinţele foto şi accesorii, plus schimbările de look. Pentru aceste lucruri este nevoie de multă cheltuială de care Lucky Studio m-a scutit.

  Aceste beneficii nu au fost degeaba, deoarece le-am primit tot pentru binele meu. Pentru a fi cât mai profesionistă şi pentru a câştiga cât mai mulţi bani, aveam nevoie de aceste ajustări. Într-adevăr, se vedea diferenţa de fiecare dată când intram în cameră şi deschideam calculatorul. Imediat ce mă logam, admiratorii mă captau cu cadouri şi atenţii, iar banii veneau repede. Aceşti bani au însemnat pentru mine mult, deoarece mi-am plătit toate cheltuielile din prima lună de muncă. Câte 400 de lei zilnic mi-au rezolvat problemele.

  Ce pot spune, se vede că Lucky Studio e cel mai bun studio, pentru că mă ajută să am câştigurile cât mai mari, pentru a mă putea bucura de mulţi bani şi răsfăţ continuu.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img