More
  AcasăAngajari videochatJobul la Lucky Studio îmi asigură un viitor bun

  Jobul la Lucky Studio îmi asigură un viitor bun

           Bani zilnic, program flexibil, lucruri gratuite … De asta am eu parte de când sunt model la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. La un calcul rapid, am câştigat mai mult la acest studio în 3 luni decât am câştigat în 3 ani lucrând în alt domeniu.

  Lucky Studio Iaşi reprezintă pentru mine o cale mai scurtă către viitor, fără obstacole şi probleme. Sănătatea mea a fost mereu pe primul loc, de aceea nu am mai suportat un job al cărui program mă dădea peste cap. Voiam ceva uşor, flexibil, care să fie relaxant şi în acelaşi timp, să nu îmi ocupe toată ziua. Jobul de model de viedochat la Lucky Studio s-a dovedit cel mai perfect pentru cerinţele mele. Nu numai că am un program lejer, ba este ales chiar de mine. Mi-am stabilit un program în aşa fel încât să mă pot ocupa şi de alte priorităţi.

  De la 150 de lei pe zi, pe măsură ce am învăţat tot mai mult, am avansat la sume între 300 şi 800 de lei pe zi. Un lucru satisfăcător a fost faptul că nu trebuia să aştept o lună, ci totul era la zi. Aşa, aveam bani în fiecare zi şi nu mă temeam pentru ziua de mâine. Am început de la un comision de 50%, dar acesta a crescut considerabil, iar în 4 luni a ajuns la 80%.

  Lucky Studio îmi permite să fiu liberă, să aleg dacă vreau să stau pe site-uri cu profil adult sau non-adult. Ce înseamnă asta? Profilul non-adult este cel unde abilităţile de conversaţie trebuie să fie deosebite, cât şi aspectul fizic. Deoarece se bazează doar pe conversaţii, fără nuditate, trebuie să ai calităţi în ceea ce priveşte limbajul. Pe profilul adult, ai voie să faci ce îţi doreşti. Eu am vrut profilul unde se câştigă mai mult, cel adult.

  Am luat decizia asta deoarece sunt mândră de tot ceea ce am şi mă reprezintă. Nu sunt jenată de nimic, mai ales când Lucky Studio nu permite accesul posibilelor persoane cunoscute. Dacă am cunoştinţe în alte ţări şi nu vreau să mă vadă, acea ţară este instant blocată. Deci, nu mă reţine nimic din a fi senzuală şi feminină cu partenerii mei online.

  Deşi lucrează doar fete aici, am propria mea cameră şi am parte de intimitate. Lucky Studio îmi pune la dispoziţie toată confidenţialitatea, împreună cu un contract legal şi discret. Nu am ce să cer mai mult decât atât!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img