More
  AcasăHeyluxInterviul meu de la Heylux pentru jobul in videochat m-a surprins

  Interviul meu de la Heylux pentru jobul in videochat m-a surprins

  “Primesti 400 de lei de la interviu daca vii la noi!” – cam asa a sunat primul lucru pe care l-am citit vreodata despre Heylux. Prima data cand am facut contact cu acest job in videochat a fost prin intermediul acestor cuvinte, pe care le-am citit undeva pe o pagina pe net.

  Navigasem pe Google si dadusem de pe o pagina pe alta, pana ajunsesem sa citesc acest titlu care m-a atras. O propozitie m-a facut sa ma angajez ca model de videochat la Heylux, practic.

  Dar oricine este atras de bani, nu are rost sa neg sau sa ma prefac acum. Cand am vazut ca e vorba de bani, am dat click. Automat daca un job precum cel de la Heylux imi oferea 400 de lei de la inceput, asta a insemnat pentru mine ca sigur voi mai avea de castigat si pe viitor datorita acestora.

  Cine mai ofera 400 de lei de la interviu?

  Daca sunt angajatori pe care nu ii deranjeaza sa ma plateasca chiar si de la interviu, asta inseamna ca banii nu sunt o problema pentru ei si ca in cel mai scurt timp as putea sa ma bucur si eu de sume mari. Asta mi-a inspirat mie aceasta propozitie pe care am citit-o prima data.

  Avand si nevoie de bani, m-am dus la interviu si-am incercat si eu ca tot omu’ sa vad despre ce e vorba. Trebuie sa zic de pe acum ca am fost primita la interviu la Heylux cum nu am mai fost primita nicaieri, cu zambete si imbratisari si numai vorbe calde.

  Mi s-a oferit si o cafea sau un suc, apoi fetele de acolo isi comandau si mancare si mi-au zis ca daca vreau si eu nu e nicio problema, ca plateste studioul. Nu am vrut, dar gestul a fost dragut oricum, mai ales ca eram o necunoscuta si nu se stia sigur daca ma angajam.

  Interviul de la Heylux a fost pur si simplu…WOW

  Dar in final m-am angajat, cum sa fi ratat asemenea job? Am primit 400 de lei din prima doar pentru faptul ca am ales acest studio, pentru “deranjul” ca am venit la interviu. Si la interviu mi-a fost facut turul studioului, mi-au fost aratate camerele si intr-un mod cat se poate de dragut mi s-a explicat totul despre videochat.

  Niciodata n-am mai fost tratata asa la un interviu. De obicei, angajatorii parca puneau presiune pe mine la interviu, dar la Heylux nu a fost asa. DESI castigurile zilnice de aici sunt intre 400 si 2000 de lei si era in interesul meu sa ma angajez, studioul nu a pus presiune.

  M-am simtit super relaxata iar acest sentiment (plus banii :”>) m-au facut sa vreau sa lucrez aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img