More
  AcasăConfesiuniLa Lucky Studio, mi-am sărbătorit cel mai frumos ziua mea de naștere

  La Lucky Studio, mi-am sărbătorit cel mai frumos ziua mea de naștere

           Nu am mai avut parte niciodată de un job unde să mă simt ca într-o familie. În momentul în care m-am angajat la Lucky Studio Iaşi, nu credeam că o să am parte de momente de neuitat. Am parte de o mulţime de beneficii ca model de videochat la cel mai bun studio din ţară.

  Mie personal, îmi era de ajuns să profit de toate lucrurile de care am parte la Lucky Studio. Nu am crezut că este mult mai mult de atât şi că o să am surprize mereu. Faptul că am semnat un contract 100% în regulă, fără nimic ascuns, din care am primit un bonus mare, mi-a plăcut din prima. La un an de contract, bonusul este de 13.480 lei. Nu am avut decât cuvinte de laudă la acest contract. Mai ales când, datorită lui, eu am putut lucra la Lucky Studio şi câştig zilnic câte 360 de lei.

  Câştig zilnic, dar nu lucrez zilnic. Acesta este unul din zecile lucruri cu care Lucky Studio Iaşi m-a surprins plăcut. Am ales zilele sau ziua din săptămână în care să lucrez, cât şi orele. În acest fel, toată lumea e mulţumită. Cel puţin eu sunt în culmea fericirii că am toată libertatea de alegere cu Lucky Studio.

  Totodată, bonusul de angajare mi-a fost de folos pe toată durata contractului. Timp de un an, am fost zilnic machiată şi coafată de profesionistele de la Lucky Studio. Tot Lucky Studio m-a ajutat şi cu accesoriile, cu unele outfit-uri şi chiar cu multe sfaturi, pe lângă training. Ca să nu mai menţionez de cursurile gratis de limba engleză şi franceză şi transportul gratuit. Eram încântată că Lucky Studio mi-a garantat toate aceste lucruri.

  Ce mai puteam spune? Cu câştiguri peste 6.000 de lei pe lună şi răsfăţ zilnic, nu mai puteam cere nimic. Dar Lucky Studio mi-a dăruit mai mult chiar şi aşa. De ziua mea, femeile de la studio mi-au făcut cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea. Când am venit la muncă, ele mă aşteptau în living, pe care l-au amenajat cu decoraţii şi mi-au pregătit tort şi tot felul de bunătăţi. De asemenea, am primit cadouri de la toată lumea. Camera era plină de cutii care mai de care, nu ştiam pe care să o deschid. Eram în extaz. Iar managera de la Lucky Studio mi-a dăruit un cadou de vis: o vacanţă plătită la cea mai frumoasă staţiune de la mare, preferata mea. Parcă mi-ar fi citit gândurile. Sau pur şi simplu sunt înţeleasă aici, cât şi apreciată. Lucky Studio e familia mea.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img