More
  AcasăDespre videochatLucky Studio îmi dă șansa celui mai avantajos contract din videochatul ieșean

  Lucky Studio îmi dă șansa celui mai avantajos contract din videochatul ieșean

           Până acum, când auzeam termenul de contract, mă gândeam doar la o hârtie prin care dovedesc că muncesc. De multe ori, acea hârtie mai avea şi clauze care te obligau să faci anumite lucruri. Însă, niciodată nu aş fi crezut că o să aud de un contract din care beneficiezi întru totul. Lucky Studio Iaşi este studioul de videochat care mi-a oferit un contract plin de câştiguri.

  Primul lucru care m-a atras la Lucky Studio a fost faptul că prin simpla semnare a unui contract, primesc bani. Ideea de contract mă speria până acum, mă simţeam obligată. Dar acum … acum mă simt cea mai liberă cu contractul de la Lucky Studio Iaşi. Am putut să aleg orice tip de contract am vrut şi pot renunţa oricând vreau, fără nicio obligaţie.

  Cum am căutat ceva de lungă durată, am ales contractul pe o perioadă de 2 ani. Pachetul Bonus de Angajare m-a făcut fericită. Am primit 2.000 de lei în mână, cu care mi-am putut rezolva problemele din acel moment. Totodată, am mai primit şi 11.480 de lei, însă sub o altă formă. Pentru a nu mai cheltui bani pe machiaje şi transport, sau cursuri de îmbunătăţire a unei limbi străine, Lucky Studio m-a ajutat. Prin acest contract mi-a oferit gratis:

  -2 şedinţe prin care mi-am schimbat look-ul. De la tuns şi vopsit, până la coafat şi unghii false. Ştiu foarte bine cât de costisitoare sunt acestea pentru o femeie. Şi mie îmi era greu să merg la salon pentru aceste lucruri, pentru că ştiam că sunt scumpe. Dar Lucky Studio mi le-a oferit gratis.

  -2 şedinţe foto realizate de o femeie fotograf profesionistă, prin care mi-a pus în evidenţă toate calităţile fizice. Pentru a mă ajuta cu partenerii mei de conversaţie şi pentru a avea o imagine cât mai profesională, Lucky Studio din Iaşi s-a ocupat şi de asta.

  -Machiaj şi coafură în fiecare zi, înainte de a începe să lucrez. Pentru a nu mai merge la saloane şi a mai cheltui în plus, Lucky Studio mă răsfaţă în fiecare zi cu şedinţe de înfrumuseţare gratis.

  Nu pot să fac o listă, sunt mult prea multe lucruri gratis pe care le-am primit. Mi-ar lua prea mult timp să le înşir, însă printre ele se mai numără şi cursurile gratis şi transportul. Şi toate aceste lucruri mi-au fost oferite doar printr-un simplu contract. Eu nu a trebuit să muncesc luni întregi pentru asta, ci Lucky Studio din Iaşi mi le-a dăruit cu drag. Nu am mai întâlnit nicăieri un loc de muncă unde contractul să fie principalul beneficiu şi motiv de angajare.

  Trăiesc în lux şi confort alături de Lucky Studio şi mă bucur de un contract legal şi avantajos, datorită căruia câştig zilnic sume considerabile de bani.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img