More
  AcasăHeyluxOrice zi e sarbatoare din momentul in care-am inceput sa castig bani...

  Orice zi e sarbatoare din momentul in care-am inceput sa castig bani la Heylux

  Am cel mai frumos sentiment ever, inca din momentul in care m-am decis sa pasesc pragul celor de la Heylux Iasi. Cand am inceput sa castig bani in acest studio de videochat fiecare zi a devenit o sarbatoare pentru mine. Stii atmosfera aia cand e zi de sarbatoare, si toata lumea e prin oras, sau se distreaza, pentru ca-s liberi?

  Eh, pai asa e fiecare zi pentru mine, fiecare zi de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi. Ies in oras in fiecare zi dupa ce termin tura de munca de la Heylux, apoi merg la un film sau cu prietenele prin club si imi dedic timpul mie si bucuriei mele. Mie nu imi trebuie o sarbatoare anume ca sa fac lucrurile acestea.

  Cel mai flexibil program de munca avut vreodata e la Heylux

  job la heylux iasi
  job la heylux iasi

  Imi trebuie doar locul de munca de la Heylux, cu tot cu programul flexibil de aici care ma ajuta sa am mult timp liber, timp in care fac zeci de lucruri. In trecut, lucram pana seara tarziu si cand ajungeam acasa, mancam si ma puneam in pat, nu mai aveam timp de nimic. Nici macar facturile nu le plateam la timp, pentru ca mereu munceam.

  Acum e invers. Muncesc foarte putin la Heylux si am restul timpului pentru mine. Asta datorita faptului ca turele de munca de la Heylux sunt impartite in 3, iar fiecare tura are cate 8 ore. Eu pot alege orice tura imi convine mie si-n doar 8 ore de videochat am sansa unor castiguri intre 400 si 2000 de lei.

  Grijile sunt foarte departe de mine acum. Stresul, galagia, agitatia aceea continua… Gata cu ele, ca m-am si saturat. Una doua, era stresata, nervoasa, n-aveam aia, nu-mi ajungea aia. Deja prea enervant era, trebuia o schimbare. Si am facut schimbarea cu jobul de la Heylux Iasi.

  Ma simt fresh in fiecare zi, ca pot castiga bani si ma pot si distra

  job la heylux iasi
  job la heylux iasi

  Incep de dimineata si pe la 2-3 termin mereu, si dupa aia imi ramane mie restul zilei. Mai sunt asemenea joburi? Eu am ales sa lucrez dimineata pentru ca voiam sa fac mai multe lucruri pe parcursul zilei. Ca de la ora 3 pot face o multime de lucruri, pot iesi, pot merge la restaurant, seara la film sau club. Si mereu sunt fresh a doua zi.

  Pentru ca videochatul la Heylux nu ma oboseste deloc iar relaxarile de pe timpul zilei ma fac si mai fresh. Nici ca putea fi mai perfect!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img