More
  AcasăHeyluxApreciez ca la Heylux pot avea acel job unde vin mereu frumoasa...

  Apreciez ca la Heylux pot avea acel job unde vin mereu frumoasa si aranjata

  Orice femeie iubeste sa fie frumoasa, aranjata. Multe nici nu fac asta pentru cineva anume, ci pentru simplul fapt ca le place sa arate bine. Ca nici eu nu ma aranjez pentru cineva anume, dar imi place sa stiu ca intorc priviri pe strada, ca arat bine, ca sunt aranjata. Dar nu te gandi ca arat ca vreo vedeta sau altceva, arat simplu.

  E doar chestia ca locul de munca pe care-l am la Heylux imi permite sa fiu aranjata in fiecare zi, iar asta conteaza. Poate n-oi fi eu cea mai frumoasa, dar sunt ingrijita cu siguranta, pentru ca am destui bani incat sa ma rasfat pe la saloane sau la spa, sa-mi cumpar fel si fel de farduri si cate si mai cate.

  Este frumos ca lucrez intr-un mediu relaxant si rafinat la Heylux

  videochat heylux
  videochat heylux

  Oricum n-as avea nevoie de farduri la Heylux, pentru ca acest studio de videochat imi garanteaza cate o sedinta de make-up de fiecare data cand vin la munca. Asadar, mai bine sunt machiata de o profesionista, pentru ca oricum e pe gratis. Chiar daca sunt machiata pentru a putea intra online cu acel make-up, pot pleca si in oras asa.

  Deoarece machiajul facut de artistele de la Heylux este foarte frumos si mereu il port chiar si-n oras, dupa ce plec de la studio. Ies castigata de doua ori, in acest fel. Mai ales ca nu platesc pe acele sedinte costisitoare de make-up, e bine ca studioul mi le pune la dispozitie, alaturi de sedintele de infrumusetare odata la 6 luni sau de sedintele foto.

  Uite, odata la 6 luni Heylux imi asigura o sedinta la cel mai luxos salon, unde sunt vopsita, poate imi fac chiar si-o noua coafura, imi fac manichiura, pedichiura… Ma rasfat, iti dai seama. Ca doar si tu ai fost la salon, stii despre ce e vorba.

  Sedinte gratis de infrumusetare, bani, bonusuri… jobul ideal!

  videochat heylux
  videochat heylux

  Stii ce-mi place cel mai mult? Ideea acestui job. Vin frumoasa in fiecare zi si nimic nu-mi strica aceasta frumusete, ba chiar plec si mai aranjata decat eram. Asta pentru ca nu am un job de asa natura unde sa trebuiasca sa port o anume costumatie sau sa arat intr-un anume fel.

  Am noroc ca lucrez intr-un mediu stralucitor si rafinat la Heylux si am ocazia ca pentru aceasta frumusete sa mai si castig undeva intre 370 si 440 de lei zilnic, plus bonusurile oferite de studio. In locul tau, m-as gandi si eu la o angajare la Heylux, crede-ma ca pentru mine a fost si este cel mai bun lucru care mi se putea intampla.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img