More
  AcasăLucky Studio8 ore de job in videochat la Lucky Studio inseamna 620 de...

  8 ore de job in videochat la Lucky Studio inseamna 620 de lei pentru mine

   

  Pentru cata lume din tara asta orele de munca inseamna un castig total, un castig satisfacator? Ca din cate stiu, pentru mai mult de 12 ore muncite, nimeni din Romania nu e platit cu mai mult de 100 de lei. Si 100 de lei sunt in cele mai bune cazuri, majoritatea au intre 50 si 70 de lei castigati la zi.

  Dar gandeste-te ca pentru acei bani unii oameni poate muncesc si peste 12-13 ore pe zi. Unii muncesc si cate 16 ore pe zi si tot minimul pe economie il au. Ce e drept, poate n-or munci in fiecare zi din saptamana, dar ce conteaza? Ne pierdem orele din viata muncind pentru cativa lei?

  Stiai ca la Lucky Studio castigi in fiecare zi pana la 2000 lei?

  Doamne, dar 8 ore pentru mine inseamna cate 620 de lei la Lucky Studio. Eu nu pierd timpul, totul e productiv in viata mea de cand sunt model de videochat in acest studio din Iasi. Si de multe ori poate sa insemne chiar si mai mult de 620 de lei.

  Acum n-am sa neg ca poate sunt zile in care castig mai putin, dar stii ce inseamna “mai putin” pentru mine la Lucky Studio? Maxim 400 de lei, niciodata nu scad sub 400 de lei intr-o zi de munca la Lucky Studio. “O zi” e mult spus, oricum, ca 8 ore trec in zbor, nici nu-mi dau seama cum.

  Mai ales ca o ora din aceste 8 e pauza pentru mine, deci 7 ore lucrate intr-o zi, a cate 5 zile pe saptamana. Cat castig eu intr-o saptamana ca asta la Lucky Studio Iasi? Exact, peste 3500 de lei, in doar 5 zile de munca. Si cati oameni au norocul sa spuna asta in Romania?

  Ce fata din Iasi n-ar vrea sa aiba acest noroc, cum am eu?

  Cati pot spune “eu castig peste 35 de milioane in 5 zile”? Da, asta credeam si eu, nu prea multa lume. Cel putin nu cei care lucreaza legal. Nu ma bag la ilegalitati, pentru ca tot ce fac eu la Lucky Studio este total legal, asa ca nu-mi pasa si nu-mi dau cu parerea.

  Pai si-atunci ce metoda poate fi mai minunata decat asta? Legal, usor si putine ore de munca pentru mai mult de 600 de lei zilnic ca model de videochat. E un dream job, sunt sigura de asta. Mai ales ca la fel cum am zis si mai sus, nu-mi pierd orele din viata pentru 50 de lei.

  Daca tot pierd o parte din ore, macar sa le pierd castigand o multime de bani la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img