More
  AcasăHeyluxHeylux este unic in Romania, mai ales prin sistemul de plata la...

  Heylux este unic in Romania, mai ales prin sistemul de plata la zi

  Unicul studio din Romania care poate oferi modelelor de videochat sansa de a castiga zilnic este Heylux Iasi. Spun asta fara nicio indoiala, fiindca am lucrat multa vreme in acest domeniu si am vazut vrute si nevrute. Pe scurt, am vazut destule, asa ca stiu ce si cum, stiu cum sta situatia. De asta sunt asa sigura ca Heylux e unic cu multe lucruri.

  In primul rand, e unic pentru motivul enumerat mai sus: Heylux e primul, (alaturi de Lucky Studio si Preziosa, acestea 3 formand Lucky Group) si singurul care a abordat plata la zi in videochat, astfel incat modelele sa-si poata incasa banii la fiecare sfarsit de tura, indiferent de orele la care este aleasa tura.

  Chiar e adevarat ca la Heylux se castiga zilnic pana la 500 de dolari

  Fie ca e zi, fie ca e noapte, eu imi incasez banii dupa fiecare 7-8 ore lucrate in studio. Mai mult de atat, castigurile nu sunt 200-300 de lei acolo si gata, ci de la 400 de lei si urca pana la suma de 2000 de lei intr-o zi, lucru care nu e posibil in orice studio de videochat.

  2000 de lei inseamna vreo 500 de dolari, iar ca model… la orice studio care nu e Heylux… mai greu, ce pot spune. Nu zic asta pentru ca n-ar fi in stare, ci pentru ca sunt sigura ca la majoritatea studiourilor nu se ofera acelasi ajutor pe care-l ofera Heylux.

  Intr-adevar, nici aici nu castiga toate modelele cate 500 de dolari pe zi, dar sunt un numar destul de maricel, oricum. Ideea este ca se poate ajunge la aceasta suma, toate fetele pot avea macar o data suma aceasta datorita videochatului la Heylux.

  Sunt multe beneficii aici pe care orice fata le-ar vrea

  Aici e mai usor pentru ca, din start, am parte de machiaj cand vin la studio, de training specializat si de cursuri de limba engleza. Ce studio mai ofera asta? Pai o sedinta de make-up costa de la 100 de lei in sus, cine sta sa angajeze make-up artiste care sa machieze sute de fete? Ar fi scump, stiu. Dar Heylux asta a facut.

  Asadar, din orice punct de vedere, echipa de la Heylux se ocupa de mine. Mai mult, e vorba si de transportul gratuit. Aici Heylux poate fi unic in toata tara, nu doar in randul studiourilor de videochat, ca n-am vazut angajatori care sa-ti puna la dispozitie sofer si masina care sa te ia de acasa si sa te duca la munca.

  Deja sunt o multime de beneficii pe care nu le-as gasi nicaieri daca m-as duce, de asta prefer sa raman la Heylux, ca stiu ce am aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img