More
  AcasăLucky StudioAvantajele de la Lucky Studio sunt… infinite. Incearca!

  Avantajele de la Lucky Studio sunt… infinite. Incearca!

  Degeaba as sta acum sa insir intr-o lista toate lucrurile bune de care am parte intr-un studio ca Lucky Studio, pentru ca oricum s-ar gasi oameni care n-ar intelege, ori care n-ar crede, ori mi-ar lua pur si simplu mult prea mult timp sa fac asta. Pentru ca eu, fiind model de videochat aici, stiu mai bine ce poate oferi acest job.

  Nimeni nu poate sti asta mai bine decat un model de videochat, asa ca fie ca ma crezi, fie ca nu ma crezi, eu stiu mai bine ce e aici si stiu care-mi sunt beneficiile. E de ajuns ca eu ma bucur de ele, asa ca pentru cei care nu vor sa creada, nu este treaba mea.

  Pana la urma interesul meu este sa castig bani, sa-mi pazesc spatele. Ce treaba am eu cu altii, daca ei nu vor sa castige bani asa cum castig eu la Lucky Studio Iasi? pana la urma fiecare castiga bani cum doreste, fiecare isi alege singur caile. Eu am ales sa fiu model de videochat pentru ca stiu ca nu exista cale mai buna decat asta.

  Cat voi fi model de videochat, voi ramane la Lucky Studio 

  Am incercat, nu e ca si cum videochatul la Lucky Studio a fost prima si singura mea optiune. M-am angajat in n locuri de munca, crezi ca a functionat? Nu, pentru ca nu-s genul de persoana care sa taca si sa-nghita, care sa suporte orice doar pentru cativa bani.

  Daca nu-mi plac conditiile de munca sau cum se munceste, pur si simplu nu stau acolo. Eu nu fac sacrificii. De ce sa fac, cand exista mereu alte variante? Asta sa fie problema, variantele care sunt de ales in viata? Oho, sunt mii si mii de optiuni din care sa alegi.

  Am ales acest job pentru ca am citit avantajele pe luckystudio.ro

  Problema e, tu ai fi capabila sa alegi, sa mergi pe ceva mai diferit, dar care sa-ti aduca lucrurile pe care ti le doresti, sau te multumesti cu ce ai? Ca asta e pana la urma problema multor fete: ele vor bani si vor multi bani, nu cativa lei, si daca se poate sa ii castige cat mai usor si repede ar fi perfect.

  Dar cand li se ofera sansa asta, ele ce fac? Din teama ca se creeaza alte impresii, renunta. Dar stii ceva? NIMENI nu stie cine-s modelele de videochat de la Lucky Studio, nimeni nu ne cunoaste, avem discretie si confidentialitate. Si chiar daca ar sti cineva, prin absurd, tie iti pasa sa ai portofelul plin sau sa multumesti niste necunoscuti cu pareri si conceptii diferite?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img