More
  AcasăLucky StudioLaudele pe care Lucky Studio le primeste sunt pe merit

  Laudele pe care Lucky Studio le primeste sunt pe merit

  Daca Lucky Studio apare peste tot in Iasi, la TV, pe afise, pe masini si pe panouri, asta inseamna ca-si si merita locul, nu apare degeaba peste tot. Daca vorbeam de un studio de videochat care nu era bun, era evident ca acesta incerca sa fie cat mai discret, sa se ascunda. Lucky Studio, in schimb, nu se teme sa-si arate avantajele in fata intregii lumi, fiind un studio foarte transparent si legal.

  Asa ca laudele pe care acesta le primeste in randul iesencelor nu sunt niste laude exagerate, ci niste cuvinte bine meritate, pentru care Lucky Studio a muncit ani la rand. Ia, spre exemplu, un studio aparut pe piata de un an, doi, si compara-l cu Lucky Studio, care are deja 10 ani de cand este pe piata si a mai deschis inca doua studiouri pe langa acesta.

  Lucky Studio a avut mereu succes, ca doar nu are degeaba peste 10 ani

  Daca afacerea nu prospera, ma gandesc ca era logic ca totul sa se inchida, nu sa mai deschida inca doua studiouri, nu? Asta iti poate spune multe despre Lucky Studio Iasi, iar daca nu ma crezi pe mine, intra pe  site-ul lor sa te convingi sau vino chiar tu la interviu. Si-asa primesti 600 de lei pentru ca vii la interviu la Lucky Studio, asa ca n-ai ce sa pierzi.

  Pentru mine Lucky Studio este un castig permanent, in orice unghi m-as uita, nu am cum sa-mi schimb parerea. Este ceva ce-mi va aduce mereu avantaje si nu doar financiare. Ca daca banii erau singurul lucru pe care acest studio mi-l aducea, nu mai stateam eu 3 ani de zile aici.

  Dar m-am fidelizat acestui studio de videochat din Iasi fiindca au meritat asta, au meritat sa raman langa ei. Nimeni nu-mi merita prezenta mai mult decat acest studio, care mi-a aratat ani la rand cat de valoroasa pot fi si cat de mult sunt apreciata pentru asta.

  Banii si bonusurile de la Lucky Studio sunt cele mai mari din videochat

  Nimic nu e mai frumos pentru mine decat sa mi se arate ca sunt o persoana valoroasa, capabila de orice atunci cand am persoanele potrivite langa mine. In cazul meu, studioul potrivit, datorita caruia am ajuns la un nivel la care alte fete de varsta mea nici nu viseaza inca.

  Daca pana si castigurile in acest studio au ajuns sa fie zilnice, pana la 1200 de lei pe zi, plus  bonusuri duminica de duminica, de vreo 3000 de lei… acestea toate si transportul gratuit alaturi de celelalte zeci de avantaje pe care mi le ofera Lucky Studio… e clar cine-si merita laudele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img