More
  AcasăConfesiuniLa Lucky Studio, faci videochat 100% legal

  La Lucky Studio, faci videochat 100% legal

  Fiind model de videochat de aproape 3 ani de zile, am ceva experienţă acumulată în acest domeniu atât de profitabil. Şi, dacă îţi spun că încă sunt aici chiar de la angajarea mea în anul 2012, atunci ar trebui să mă crezi că mi-e foarte bine. Ştiu că toată lumea se întreabă, şi tu la fel, dacă a lucra în videochat înseamnă a lucra legal. Este cât se poate de adevărat că în cadrul studioului la care sunt eu model, Lucky Studio Iaşi, munca se desfăşoară în legalitate perfectă, de 100%. Nu am de ce mă plânge. Încă de la început mi s-au prezentat condiţiile de lucru şi avantajele pe care le voi avea.

  Dar cum aş putea să te conving că acest angajator este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara? Îţi voi spune, pe scurt, câte ceva despre respectarea celor 7 legi obligatorii de îndeplinit de către o afacere în domeniu:

  • Munca la Lucky Studio are loc într-un imobil de birouri. Aici lucrăm noi, modelele de videochat, alături de colegele noastre angajate pe alte posturi. Trebuie să îţi spun neapărat că suntem o echipă numai de fete.
  • Fiecare dintre noi, ca model de videochat, lucrează singură în camera aleasă de ea. Are intimitate, discreţie, curăţenie şi linişte pentru a face ceea ce îşi doreşte pe tura ei de lucru.
  • De asemenea, toate modelele pot să aleagă între două tipuri de forme de contract. Contractul Individual de Muncă şi Contractul de Colaborare sunt cele două posibilităţi ale tale de angajare aici.
  • Trebuie să ştii că cele două tipuri de contracte de lucru sunt efectuate pe baza Noului Cod Civil şi pe Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor. Nimic nu este forţat, totul este legal 100%.
  • Poate te întrebi dacă munca de acasă este posibilă. Da, este! Modelele Lucky Studio Iaşi îşi aleg singure locul de unde să facă asta: la studio sau acasă la ele.
  • Despre site-urile de videochat pe care se intră în discuţii cu admiratorii online, trebuie ştiut că asigură discreţie maximă. Informaţiile despre tine sunt securizate şi profilul tău poate fi văzut doar de anumite ţări. De exemplu, Italia, Spania şi România sunt blocate.
  • După cum îţi spuneam mai devreme, studioul de videochat are angajate şi pe alte posturi. Două contabile şi o avocată sunt mereu acolo pentru a da sfaturi şi pentru a explica fetelor ceea ce îşi doresc despre videochat.

  Dacă ai fost atentă la ce ţi-am zis aici, atunci probabil că ai dori să îţi încerci şansa la Lucky Studio. Eu chiar îmi doresc ca lumea să ştie că ceea ce facem aici este legal şi suntem protejate de orice nu ne-ar conveni. Deci, te aşteptăm!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img