More
  AcasăPreziosaPreziosa mi-a adus luna aceasta un venit de 9800 de lei!!!

  Preziosa mi-a adus luna aceasta un venit de 9800 de lei!!!

   

  In sfarsit, mi-am depasit castigurile in videochat! Cu rabdare si ambitie am reusit si eu, dupa 6 luni de la angajarea la Preziosa Iasi. Sunt atat de fericita, nu ma asteptam sa ajung atat de repede sa am un castig atat de mare. Pana acum am avut mereu intre 5000 si 7000 de lei castiguri lunare, dar luna aceasta… le-a depasit pe toate!

  Dupa numai 6 luni ca model de videochat, cine s-ar fi asteptat… mai ales la cat de timorata si timida eram eu, sa am venituri lunare de 9800 de lei, numai ale mele. Nici nu m-as fi gandit la asa ceva! Imi pot lua o masina din banii acestia. Iti dai seama, am castigat la Preziosa cat o masinuta la mana a doua, intr-o singura luna.

  Este prima luna in care castig la Preziosa atat de mult!

  Ce studio uimitor, nu-mi vine sa cred. Si poate nu multa lume imi impartaseste fericirea, ca-s fete la Preziosa care castiga MUUULT MAI MULT, nu e ceva WOW pentru ele sa aiba suma asta, dar pentru mine este. Ca eu nici nu ma consideram in stare vreodata sa am banii acestia.

  Inseamna mult pentru mine, avand in vedere ca inainte de Preziosa abia daca aveam un salariu de 13 milioane intr-o luna. Acum sa vad ca am 98 de milioane, aproape 100 de milioane… Doamne, ce castig minunat! Si toate gratie studioului de videochat Preziosa Iasi, fara care n-as fi reusit.

  Cu putina rabdare din partea mea si mult ajutor din partea echipei de la Preziosa, astazi am constatat ca luna aceasta am avut cele mai mari castiguri de cand sunt la studio, dar si din toata viata mea.

  Chiar nu ma asteptam sa castig atat de multi bani asa de repede

  Acesta este primul pas catre lucruri mai marete, sunt sigura. Am inceput cu 3000 de lei, am ajuns la 5000-7000 de lei castiguri lunare iar luna aceasta mi-am batut propriul record, cu un castig din videochat de 9800 de lei. Cine stie ce-mi rezerva luna viitoare?:>

  Hihi:”> Abia astept, sunt nerabdatoare sa-mi vad evolutia de la Preziosa. Cu cat am castiguri mai mari, cu atat sunt mai mult convinsa ca nu voi mai gasi job mai misto decat acesta. In euro, ar insemna peste 2000 de euro pe care ii pot castiga lunar la Preziosa, si nu oricine castiga banii acestia la noi in tara.

  Eu pot, ceea ce e o minune. In acest moment, in viata mea se schimba multe lucruri, dar toate merg spre bine, pentru ca am ajutorul neconditionat al echipei de la Preziosa Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img