More
  AcasăJob-ul meuBonusuri peste aşteptări – ce am găsit la Lucky Studio

  Bonusuri peste aşteptări – ce am găsit la Lucky Studio

  Pentru mine, Lucky Studio a fost o alegere pe care nu o regret. Unele colege, modele la fel ca mine la acest studio de videochat din Iaşi, au deja un plan făcut şi spun că Lucky Studio le-a oferit tot ce şi-au dorit. Sunt perfect de acord – să vă explic şi de ce.

  Am ajuns la un interviu la Lucky Studio Iaşi din pură întâmplare. Venisem să aştept o colegă – nici măcar nu mi-am dat seama că acea discuţie a ţinut loc de interviu. Ştiam că ea lucrează de câteva luni acolo – mă mai chemase de câteva ori să văd unde lucrează şi ce condiţii are acolo. Cum spuneam, interviul nici nu l-am simţit. A terminat tura de muncă şi prietena mea şi am plecat împreună, nu înainte ca ea să încaseze 534 lei – banii doar pentru respectiva zi. Sincer vă spun, eram puţin invidioasă pe ea.

  După încă o vizită la studio m-am şi hotărât să încep. Pregătită pentru interviu, am aflat că îl trecusem deja. Cu atât mai bine! – mi-am zis. Eram foarte curioasă dacă voi reuşi să mă apropii măcar de suma pe care o câştigase prietena mea. Aveam să aflu că pot face şi mult mai mult.

  Lucky Studio Iaşi îţi oferă toate condiţiile pentru a reuşi. Chiar dacă am semnat contract de muncă doar pentru o lună – se lucrează 100% legal, cu contract – am primit bonusuri la care nu mă aşteptam. Serviciile incluse ca bonus la semnarea contractului erau cele de make-up, coafură, o şedinţă foto, cursuri de limbi străine şi chiar transport gratuit până la studio şi înapoi. În fiecare zi când ajungeam la studio eram aranjată – nu mai trebuia să îmi fac eu griji pentru asta. N-am mai cheltuit nimic nici pe transport, pentru că maşina condusă de şoferiţa Lucky Studio mă aducea la studio şi înapoi de fiecare dată. Mi-am mai îmbunătăţit engleza şi franceza şi aşa am putut să discut mai bine cu admiratorii mei online. Cum să nu apară şi câştigurile mai mari?

  În una din zile am reuşit chiar să depăşesc recordul propriu şi încasările celorlalte fete ce lucrau pe aceeaşi tură. Desigur, am primit un bonus pentru asta. În acest fel Lucky Studio Iaşi a ajuns să mă motiveze. În curând mi se termină contractul, dar m-am hotărât deja să semnez pentru încă 3 luni. Cum să nu îţi placă să lucrezi când ai toate condiţiile şi mai primeşti şi bonusuri peste aşteptări? Lucky Studio mi-a oferit o şansă, de aceea vă sfătuiesc, fetelor, să mergeţi măcar într-o vizită la cel mai mare studio de videochat din Iaşi, Moldova şi chiar România – cu siguranţă veţi fi convinse!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img