More
  AcasăHeyluxCum sa primesti 13.000 lei cash dintr-odata? Angajeaza-te la Heylux si vezi!

  Cum sa primesti 13.000 lei cash dintr-odata? Angajeaza-te la Heylux si vezi!

  Ai probleme cu banii si-ti trebuie neaparat o suma uriasa sa-ti rezolvi problemele? Nicio grija, iti spun eu cum. Stiu ca tot ce-am spus acum a sunat ca o reclama ieftina, dar e amuzant :)). Dar oricum tot ce o sa spun acum e foarte adevarat, pentru ca eu am fost in situatia asta si pot garanta cu Heylux, cu mana in foc.

  Angajarea in acest studio mi-a placut de la inceput fiindca au fost diferiti fata de toti angajatorii cu care am avut interviu. Din start ei s-au oferit sa-mi vina in ajutor, pentru ca ma aflam intr-o situatie oarecum dificila. Si apoi ei mi-au spus ca-mi vor oferi in prima luna 60% din comisionul castigurilor mele in videochat SI, un bonus de angajare de 13.000 de lei cash, la contractul de 3 ani.

  Heylux ofera cele mai mari bonusuri in videochat din Iasi

  Aveam si sansa sa aleg intre contracte mai mici, dar eu le-am spus oricum ca vreau sa ma angajez pe lunga durata si aceasta e oferta ce mi s-a prezentat. 13.000 de lei cash pentru a ma angaja la Heylux, ce sa vreau mai mult? S-a vazut de la inceput ca acest studio se bazeaza pe a ajuta fetele care vin aici.

  Ca am primit cu toate cate un bonus de angajare, in functie de contractele alese. Daca am vazut ca ei trag sa ma ajute, sa imi fie bine, normal ca si eu am facut acelasi lucru si am incercat sa avem mereu o colaborare cat mai misto.

  Asta e chestia la Heylux, ca ei nu cer decat ca fetele sa fie oneste si amabile, in rest totul vine de la sine, totul e usor si frumos. Stii vorba aia, asa cum iti asterni, asa dormi. E doar o chestie de perspectiva, daca vreau bani si vreau ajutata, tot ce trebuie sa fac este sa le arat celor de la Heylux asta.

  Ti-ar placea si tie bonusuri de 13.000 lei cash la angajare in videochat?

  Iar ei vor face tot posibilul sa ma ajute. E in interesul tuturor sa fie asa, eu am castiguri mari, iar studioul se bucura de o colaborare frumoasa. Eu, in schimb, ma bucur de castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, bonusuri de peste 6000, 7000 de lei saptamanal, pana la 9000 de lei si desigur, bonusul de angajare.

  Al meu a fost de 13000 de lei, adica 13 milioane primite in prima luna la Heylux, pentru ca m-am angajat la studio. Cum sa nu-mi rezolv eu problemele cu un asemenea loc de munca in Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img