More
  AcasăHeyluxHeylux e unicul studio din tara cu decor Versace, Gucci, Dior…

  Heylux e unicul studio din tara cu decor Versace, Gucci, Dior…

  Ce model de videochat nu-si doreste sa fie inconjurat de lux, de un decor atat de minunat incat sa simti ca faci parte din el? Pentru cele mai bune modele de videochat, decorul conteaza foarte mult. Desi in ziua de azi pare ca nu se mai tine cont de asta, a inceput sa conteze din ce in ce mai mult.

  Sa fi zis ca inainte mergea sa se castige bani doar cu o camera decorata simplu si cateva dotari, dar acum videochatul a evoluat. Se castiga bani din videochat, dar cele mai bune modele, cu cele mai mari castiguri stiu ca acesti bani depind si de decor.

  Heylux este apreciat ca fiind cel mai frumos si avantajos pentru iesence

  E logic, nu poti avea pretentia sa castigi la Heylux intre 400 si 2000 de lei, dar camera cu care filmezi sa nu se vada, sau decorul sa fie un perete sec, nu? Trebuie sa dai impresia de bogatie, asa se castiga banii din videochat. Multe modele nu iau in considerare asta, dar cele mai multe fete de la Heylux au devenit modele de top fiindca le-a ajutat decorul.

  Pluuuus ca… te si simti mai bine inconjurata de lux, n-ai cum sa spui nu la asa ceva. Heylux este singurul din tara care are decoruri Versace, Gucci, Dior sau alte branduri faimoase. Fiecare camera de la Heylux este decorata in asa fel incat ma face sa ma simt ca intr-un paradis al luxului.

  Dar acest lux ma face sa ma simt si-n largul meu, in acelasi timp. Nu ma face sa ma simt inferioara in vreun fel, ba chiar mai mult. Ma face sa ma incadrez perfect in decor, sa fiu una cu el. Daca decorul e de lux, ma face si mine sa fiu un model de lux.

  Decorul ma ajuta sa am ambitia unor castiguri mari in fiecare zi

  Ma face sa vreau castiguri, sa vreau bani multi, pe masura asteptarilor, a decorului. Si chiar merge, in mod uimitor. Cand am avut interviul prima data la Heylux, m-am simtit putin intimidata de splendoarea cu care au fost amenajate aceste camere, dar apoi am inteles de ce e asa.

  Heylux nu este apreciat doar in Iasi, ci si-n toata tara pentru cat de frumos este conceput. Simt ca nu-mi lipseste nimic cand ma aflu in aceste camere, iar rezultatul acestui sentiment se vede in castigurile de la sfarsitul fiecarei ture, care nu-s mai mici de 560 de lei.

  Cine nu si-ar dori sa castige banii mei, intr-un decor atat de minunat si rafinat?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img