More
  AcasăHeyluxStiai ca la Heylux sunt fete cu castiguri de 12000 lei pe...

  Stiai ca la Heylux sunt fete cu castiguri de 12000 lei pe saptamana?

  Am trait sa mai vad si asta, sa vad joburi care sa ajute iesencele sa castige sume de peste 10.000 de lei si nu lunar, CI SAPTAMANAL. Unde in tara asta s-a mai pomenit asa ceva? Numai in Iasi, ca-n alta parte n-am mai auzit. Cine s-ar fi gandit ca undeva in Iasi, la Heylux, o fata poate castiga peste 12.000 de lei saptamanal siiiii, siii… Stai ca n-am zis totul:

  Si pentru acest venit castigat de ea saptamanal sa mai primeasca o alta suma de 7200 de lei, care reprezinta bonusul ei de performanta din partea studioului. Pai daca stai sa o iei logic, Heylux ar oferi aproape 100% din castiguri in acest caz.

  La Heylux ai pana la 80% castiguri din studio

  Daca tot e sa vorbim de videochat, toata lumea stie ca e vorba de procente in aceste studiouri. Majoritatea nu depasesc 50%, pe cand la Heylux se incepe direct de la 50% din castiguri, cu o sansa de a se ajunge pana la 80% din castigurile acestea.

  Adica, asa cum am spus mai sus, mai e putin si se ajunge la aproape 100% din castigurile acestea. Ceea ce ma face sa ma intreb, atunci Heylux ce profit mai are? Exact, ce profit mai are, cand o fata care are castigurile acestea, primeste mai mult de jumatate din suma drept bonus?

  Practic, un model care depaseste suma aceea, isi mai primeste inca o data castigul inapoi, oarecum.AAAAdiiicaa, mai pe scurt, Heylux mai si ajuta, nu e vorba de profit, asa cum mai spun unii.

  Heylux chiar isi ajuta modelele, altfel n-ar mai da bonusuri asa mari

  Majoritatea oamenilor sunt rautaciosi si n-au ce face decat sa imprastie cu venin, dar uite ca in unele studiouri chiar nu mai este vorba numai de castig si profit. Daca ar fi fost asa, Heylux n-ar mai fi oferit inca pe o data suma castigata unui model de videochat.

  Daca o sa spui ca nu toate fetele castiga peste 12000 de lei saptamanal, asa e. ai dreptate, nu toate castiga. Dar chiar si cele care castiga 1000 de lei saptamanal primesc bonus, ce crezi? Ca doar cele cu castiguri mari?

  Nu, toate fetele care lucreaza ca modele de videochat la Heylux primesc bonusuri. Asta inseamna ajutor, pentru ca pratic studioul poate sa iasa in pierdere daca ofera comisioane pana la 80%. Ceea ce inseamna ca-s profesionisti si pun angajatii pe primul loc, apoi firma. Cum sa nu iubesti asa ceva? Zi tu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img