More
  AcasăHeyluxAlaturi de Heylux am totul, nu-mi mai doresc altceva

  Alaturi de Heylux am totul, nu-mi mai doresc altceva

   

  Ce as putea sa-mi mai doresc de la viata, atunci cand practic am totul? Am chiar mai mult peste media asteptarilor mele. In mare parte, ce-si pot dori oamenii? Casa, masina, si-un salariu atractiv, nu? Eh, ce ar fi sa-ti spun ca jobul de la Heylux mie imi aduce asta, si chiar si putin mai mult de atat?

  Inainte nu-mi doream foarte multe lucruri, ci doar cat sa fiu multumita, iar acum am primit de la viata mai mult decat as fi putut duce. Multe din prietenele mele spun ca-s norocoasa ca am viata asta, desi ele nu stiu ca-s model de videochat la Heylux.

  Heylux este mai mult decat noroc, este un vis devenit realitate

  Iar cand ele vorbesc despre noroc, eu nu stiu ce sa zic… nu cred ca e vorba de noroc cand vine vorba de Heylux. Ca sunt oameni norocosi care n-ar avea niciodata in viata ceea ce am eu de cand sunt model la Heylux, sau sunt oameni care asteapta dupa acest noroc si nu se intampla niciodata.

  Ei, imagineaza-ti cum ar fi fost sa astept si eu, sa se intample o minune, sa aiba loc un miracol si puf, sa am o viata ideala. De-ar fi asa usor, nu? Dar nu e vorba de noroc la Heylux, e vorba de o realitate, pur si simplu. Ca nu-i ca si cum oricine poate sa aiba ce am eu.

  Daca se angajeaza la Heylux, desigur ca va avea. Deci vezi, nu e vorba de noroc. E vorba de initiativa. Am avut initiativa de a ma angaja la Heylux, de a lucra aici ca model de videochat, si uite asa am obtinut lucrurile de care ma bucur in ziua de azi.

  In timp ce pentru unii pana si cumpararea unei masini poate insemna un sacrificiu, pentru mine inseamna doar o chestiune de timp. O luna, doua, trei luni si imi pot cumpara o masina din banii castigati la Heylux, depinde de pretul masinii. Daca vreau una scumpa tare, cred ca-n vreo 6-7 luni mi-o cumpar cu banii jos.

  Intr-un timp scurt pot avea tot ce vreau, ca doar castig foarte mult!

  Sau, in vreme ce altii stau si 10 ani sa munceasca pentru casa lor, eu o sa am propria locuinta dupa 2-3 ani de munca la Heylux, dupa calculele mele. E o chestiune de timp, iar acest timp poate fi foarte scurt, mai ales pentru o persoana motivata. iar salariul… nu se mai poate numi salariu la Heylux si nici “atractiv”.

  E vorba de un venit, castiguri facute de mine de pe urma comisionului, iar acestea nu-s atractive, ci sunt tot ce-mi lipsea vreodata. Atractivi sunt 2000-3000 de lei, in timp ce eu la Heylux am peste 7000 de lei lunar. Pe putin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img