More
  AcasăHeyluxUn model de la Heylux stabilește recordul de încasări în videochat în...

  Un model de la Heylux stabilește recordul de încasări în videochat în Iași: 51.436 dolari la perioadă!

  Heylux e recunoscut ca studioul unde se câștigă cei mai mulți bani. De ani de zile avem renumele ăsta. Ni l-am câștigat prin multe recorduri stabilite de modele care lucrează la noi. Multe dintre ele sunt încă în studio și fac în continuare suma mari de bani. Vara asta am depășit însă orice record anterior. 

  Cât e recordul? Ca să-ți vină a crede, am făcut și o captură de ecran de pe contul colegei noastre: 51.436 dolari! Adică în 14 zile calendaristice. Modelul nostru a făcut banii ăștia lucrând doar 80 de ore, adică 8 ore pe zi, cu 4 zile libere la perioadă. Extraordinar, așa e?

  Secretul în videochat este să progresezi mereu

  Și noi ne bucurăm foarte mult pentru succesul ei. Mai ales că nu e unul întâmplător. Ambiția ei declarată este de a fi un model de top la nivel mondial pe LiveJasmin. Adică a făcut acum peste 50.000 dolari la perioadă, dar vrea mai mult. Simte că poate și e într-o ascensiune extraordinară.

  Cum reușește modelul de la Heylux aceste performanțe? Prin îmbunătățire continuă. Poate sună prea puțin spectaculos, dar așa este. Sume din astea enorme nu apar peste noapte, decât dacă e vorba de noroc. Înc cazul ăsta însă, e și un progres continuu. Care este încurajat și ghidat de trainerele de la studio.

  Abordarea noastră e sistematică, bine organizată. Mai întâi, analizăm toate elementele care influențează activitatea ta ca model de videochat. Adică: orele online, constanța lor, site-urile pe care lucrezi, folosirea fiecărui feature de pe acel site care îți poate aduce bani. Apoi, dăm atenție fiecărui detaliu al ținutei tale: rochii, haine sport, pantofi, accesorii. 

  La fel, analizăm și imaginea ta: păr, culoarea lui, tunsura, machiajul, rujul, pozele și filmele pe care le ai de făcut. După asta, vedem cum stai cu engleza, cu conversațiile, cu teasing-ul, cu respectul față de membri.  Și tot așa, până la cel mai mic detaliu. Exact, e multă muncă, dar parcă merită când te uiți la captura asta de ecran….

  Seriozitatea îți aduce mulți bani

  După ce analizăm exact unde suntem, facem planuri împreună. Pentru a progresa pe fiecare direcție. Dacă nu ești constantă la program, vedem cum poți veni mai regulat la job. Investim în hainele potrivite. Facem modificări la machiaj, la culoarea părului poate. Te invităm la lecții de engleză, dacă e cazul.

  La fel, încercăm să preluăm elemente bune de la alte modele de top. Folosim mai des features care aduc membri sau care ți-i fidelizează pe cei existenți. Încercăm să venim cu idei noi, ca să oferi membrilor un show mai bun, mai interesant. Îți explicăm cum să-i asculți mai bine, să îi faci să se simtă bine în prezența ta.

  Pe măsură ce pui în aplicare toate aceste planuri, observăm evoluția ta. Dacă e nevoie, mai facem modificări pe parcurs. Mai experimentăm, vedem ce merge și ce trebuie făcut altfel. Dar tot timpul suntem în priză, căutând să devii tot mai bună în ceea ce faci. Așa ajungi la recorduri absolute în videochat în Iași.

  Modelul de la Heylux care a făcut acum peste 50.000 dolari la perioadă are experiență. Firește că nu e începătoare. A parcurs tot planul ăsta atât de detaliat. Și îl parcurge în continuare, pentru că îmbunătățirea e continuă. Mereu mai e ceva de făcut mai bine, o idee nouă de încercat, engleza de învățat mai bine. 

  Recordurile mari încep cu câștiguri bune

  Ok, stai liniștită: nimeni nu se așteaptă aici să dobori și tu recorduri în videochat în Iași din prima ta lună la Heylux. Începem cu pași normali, calculați. Mai întâi să treci de 1.500 dolari, apoi de 2.000 și tot așa. Ca să capeți un pic de experiență. Apoi ne putem gândi și la mai mult.

  Depinde de tine cât de mult efort investești în acest proiect. Tu decizi dacă te oprești la 3.000 dolari pe lună, banii tăi, sau ăsta e doar startul pentru recorduri. Noi mereu te sfătuim să te auto-depășești, credem că poți mai mult. Așa cum credem în colega noastră care a stabilit acest record senzațional că poate ajunge și mai sus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img