More
  AcasăHeyluxEști model de videochat de succes: câți bani dai pe distracții și...

  Ești model de videochat de succes: câți bani dai pe distracții și câți bani strângi?

  Succesul în videochat apare după câteva luni de la angajare. Cam asta e media. Uneori după 2 luni, alteori după 3 luni. Ce înseamnă asta? Că faci peste 2.000 -2.500 dolari la perioadă în mod constant. Vorbim doar de banii tăi, pe care îi iei prin comisioanele de la Heylux.

  Cu sumele astea deja îți poți permite multe. Cam tot ce ai amânat atunci când te descurcai cu puțin. În sfârșit simți că e timpul tău și că ți se deschid niște oportunități  extraordinare. Vezi concret că poți avea succes. Că reușita nu aparține doar altor modele, ci e la îndemâna ta.

  Așa îți vin tot felul de idei interesante. Că ai banii ăștia pe card și parcă se cer cheltuiți. Ai senzația că te trag de mânecă de fiecare dată când vezi ceva de cumpărat. Mai ales că acum e atât de ușor să-ți iei orice. Mai ales dacă e într-un magazin online. 

  Fă-ți de cap cu primii tăi bani!

  Poate nu o să-ți vină a crede, dar la Heylux te încurajăm să-ți cheltuiești primii bani. Ai economist destul până acum. Ai dorit să-ți cumperi multe lucruri și n-ai făcut-o. Pentru că nu ți-ai permis. Acum totul e posibil. Aproape dintr-o dată. Și atunci de ce să mai aștepți? Hai, fă-ți de cap!

  Vrei și tu un telefon nou? Comandă-l chiar acum de pe Emag! Un Iphone nou e 4.000 lei. Înainte ți se părea un preț enorm, dar acum e doar o cifră. Ții minte o geantă din Palas care ți-a plăcut mult? Du-te chiar acum în mall și scoate din buzunar cardul! Pui pin-ul și gata, e a ta!

  Mergi în cluburi, în Nuba, în Skin, dacă ai chef! Te distrezi cu prietenele sâmbătă noapte, de exemplu. Cu cocktail-uri, șampanie, ce vrei tu. Duminică te odihnești, iar luni ești din nou la studio, la Heylux, ca să fii fresh la program. Și să faci alți bani, desigur.

  De fapt, de asta te și încurajăm să-ți cheltuiești primii bani pe distracții. În primul rând, ca să simți gustul succesului. Apoi, pentru că faci mereu alții. Câștigi din nou cele 2.500 dolari și apoi mai mult. În mod constant. Poți fi 100% sigură că e așa atunci când ești serioasă și îți respecți programul de lucru.

  Esențial e să nu exagerezi. Dacă te distrezi cu măsură, fără să lipsești de la job sau să vii obosită, treaba e bună. Vii și relaxată, faci și bani în continuare. Asta e situația ideală. Suntem însă sigure că ești fată isteață și îți știi sigură limitele.

  Pune deoparte bani când ai un vis frumos

  Distracția e frumoasă și meriți să-ți oferi momente plăcute. După un timp însă, o să vezi că faci tot mai mulți bani la Heylux. Așa cum fac atâtea alte modele de videochat. Treci de 4.000, de 5.000 de dolari și încep să-ți vină alte gânduri. Poate vrei o mașină, ori un apartament al tău.

  Asta nu exclude în niciun caz distracția. Când ajungi la un anumit nivel, poți să te și distrezi, poți să strângi și ceva bani. Dacă pui deoparte jumătate din cât câștigi, ajungi repede la niște sume importante. Așa poți să-ți iei și tu un BMW Seria 3, de genul celor pe care le vezi că dau ture pe Copou. 

  Ok, nu o să-ți cumperi mașină nouă, că nici n-are rost. Dar tot poți să conduci o mașină frumoasă, după care mulți să se uite cu invidie. Una cu mulți cai putere, în care să-ți plimbi prietenele când ieși de la program. Dacă o mașină nu te tentează, poate ai vrea un apartament al tău.

  De ce să dai atât de mult pe chirie când poți să-ți plătești cu aceiași bani o rată la locuința ta? La Heylux, îți explicăm cum poți lua mai ușor un credit de la bancă. Sau prin Prima Casă. Dai numai avansul și te poți muta imediat. Ai un loc al tău, cu o rată pe care nici măcar nu o simți.

  Vezi câte șanse ai? Tu ce alegi: te distrezi sau te gândești la realizări personale mai importante? Partea frumoasă e că le poți avea pe amândouă. La Heylux, totul e posibil pentru tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img