More
  AcasăLucky StudioIeșencele pot avea o viaţă mai frumoasă cu Lucky Studio

  Ieșencele pot avea o viaţă mai frumoasă cu Lucky Studio

   

   

         Știm cu toții faptul că femeile sunt nevoite să facă o mulţime de sacrificii pentru a se descurca într-o societate care nu oferă multe joburi ok.

  Ştii şi tu prin câte ai trecut pentru a te putea descurca în anumite situaţii. Fie că era vorba de chirie, taxe la facultate sau alte nevoi, traiul în Iași e destul de greu.

  Un exemplu concret de probleme prin care trec e o fată ca tine

  De exemplu, sunt sigură că în cazul în care ai stat în chirie ai constatat că salariul tău nu te ajuta decât să plăteşti chiria şi facturile şi mai rămâi cu aproximativ 100 de lei din tot salariul.

  Sau dacă eşti studentă şi trebuie să plăteşti taxele, nu-ţi poţi lua un job part-time pentru că din acei 400-500 de lei pe care ţi-i oferă nu poţi plăti nici măcar întreţinerea şi cheltuielile.

  Asta ca să nu mai menţionez de taxele uriaşe şi de alte lucruri. În orice caz, sigur ai fost nevoită să renunţi la anumite lucruri pentru a le avea pe altele.

  Totuşi, de ce trebuie să renunţăm noi, ca femei? Unde scrie că nu le putem avea pe toate?

  Cum poţi face în aşa fel încât să le ai pe toate?

            Soluţia simplă stă chiar în faţa ochilor tăi, dar uneori tinzi să n-o vezi din cauză că ai prea multe griji pe cap.

  Şi până la urmă, de ce trebuie să fii nevoită să ai atâtea griji? Renunţă la ele, îndepărtează-te, bucură-te de viaţă!

  Dacă mă întrebi pe mine cum poţi face asta, cea mai simplă cale este Lucky Studio Iaşi.

  Jobul în acest loc m-a scutit de multe probleme şi griji din care credeam că nu voi ieşi vreodată.

  Şi, în final, ştii ce am realizat? Că dacă aş fi lucrat la Lucky Studio de mai mult timp, nicio problemă nu ar mai fi fost problemă şi imposibilul nu ar exista în viaţa mea.

  Dintr-o ieşeancă săracă am ajuns să fiu un model bogat

            Toată situaţia în videochat la Lucky Studio este simplă, mai simplă decât ai putea crede vreodată.

  În momentul în care intri în lumea videochatului la Lucky Studio, vei vedea că nu există alt lucru pe care vrei să-l faci în afară de asta. De ce? Pentru că este benefic.

  Pentru mine, cel puţin, s-a dovedit a fi câştigul vieţii mele. Cu câteva ajutoare lângă mine, eu am câştigat în primele zile la Lucky Studio 290 de lei zilnic.

  Sau nu ştiai că sistemul de plată la Lucky Studio este unul la zi şi că poţi avea bani în portofel mereu, fără să-ţi mai faci griji?

  Cum am reuşit să fiu bogată la Lucky Studio

            Păi dacă te gândeşti bine, răspunsul la această întrebare îţi va părea simplu. Având în vedere că eu am câştigat în primele zile câte 290 de lei la Lucky Studio, fără a avea experienţă în domeniu, este inevitabil să nu devin bogată.

  Spun asta pentru că dacă în doar câteva zile am câştigat atât, puteam câştiga mult mai mult când acumulam puţină experienţă în domeniu.

  Şi chiar aşa a fost, pentru că veniturile mele de la Lucky Studio au fost progresive, în continuă ascensiune.

  Această ascensiune a ajuns chiar şi la 560 de lei zilnic, pentru că motivarea în domeniul videochatului înseamnă foarte mult.

  Iar cum un model de videochat la Lucky Studio poate câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic, nimic nu mi-a stat în cale pentru a-mi depăşi condiţia şi pentru a ajunge să am succesul mult dorit.

  Venituri lunare care depăşesc 7.600 de lei

            Ai putea să te gândeşti în acest moment la salariul tău, indiferent de jobul pe care îl ai, şi să-l compari cu suma de 7.600 de lei.

  Orice ar fi, sunt sigură că venitul acesta este cu mult mai mare decât salariul tău actual. Aşadar, sunt convinsă că nu ai de ce să rămâi unde eşti în loc să profiţi de sume atât de mari de bani.

  Eu obţin peste 300 de lei în fiecare zi la Lucky Studio şi în fiecare lună mă bucur de venituri de peste 7.000 de lei şi încă am impresia că visez.

  Când mă gândesc că înainte nu aveam nimic şi acum am mai mult decât au mulţi oameni, rămân uimită şi nu pot să cred că am abilitatea de a obţine aceste sume.

  Lucky Studio este o provocare pentru o femeie

            Spun că este o provocare pentru că, deşi câştig atât de mulţi bani, nu orice femeie poate face asta.

  Sau poate, nu ştiu, depinde. Însă abilitatea de a te folosi de cuvinte pentru a obţine bani este de departe o calitate demnă de preţuit. Aşa că, dacă o femeie poate face asta, are toată aprecierea mea.

  Eu încă învăţ, de aceea nu obţin momentan 700 sau 800 de lei pe zi precum alte modele. Dar în momentul în care mă voi perfecţiona şi voi învăţa cum să cuceresc prin cuvinte, voi obţine peste 15.000 de lei lunar.

  Dacă te consideri îndeajuns de bună încât să seduci prin puterea cuvântului, atunci ai toată susţinerea mea să încerci şi tu jobul de la Lucky Studio. Oricum ar fi, nu cred că vei regreta.

  Pot primi chiar şi 80% din câştiguri

            Cea mai mare provocare pentru mine este alta, însă. La Lucky Studio mi s-a oferit la început un comision de 50% din câştiguri.

  Însă, acesta nu a rămas aşa, Lucky Studio motivându-mă prin diferite metode să-l depăşesc.

  Prin asta, vreau să spun că dacă mă perfecţionam şi îmi depăşeam propriile câştiguri, atunci aveam posibilitatea de a obţine chiar şi 80% din încasări.

  Acest lucru m-a motivat foarte tare şi m-a făcut să vreau de fiecare dată tot mai mult, astfel că am încercat pe cât am putut să mă autodepăşesc în câştiguri.

   

  Muncesc din iubire iar ambiţia mă duce departe

  Îmi place faptul că am un lucru care să mă motiveze în fiecare zi să muncesc cu drag şi că am parte de provocări prin care îmi dovedesc mie însămi cât sunt de bună.

  Pentru un comision de 80% ar trebui să câştig într-o săptămână 5.000 de lei, adică peste 800 de lei pe zi. Sunt determinată să fac asta, pentru că la Lucky Studio sunt deja o mulţime de fete care obţin sumele astea.

  Desigur, ele au muncit mai mult timp decât mine şi au experienţă de peste un an în videochat, dar chiar şi aşa, dacă ele pot, eu de ce nu aş putea. Tu ce crezi, ai fi în stare să câştigi atât?

  Un mod prin care Lucky Studio mă încântă în fiecare săptămână

            Sunt zeci de lucruri care mă ambiţionează să fiu mereu mai bună în ceea ce fac, iar unul din acestea sunt chiar bonusurile săptămânale.

  Sunt convinsă că nu ştiai că Lucky Studio oferă bonusuri între 500 şi 3.000 de lei la fiecare sfârşit de săptămână.

  Cum să ştii, când noţiunea de bonus nu există la un job obişnuit. Ştiu asta pentru că îmi amintesc cât de tare mă chinuiam eu să obţin 50 de lei în plus la vechiul job.

  Nu meriţi asta, eşti femeie şi meriţi mult mai mult. Cum ţi-ar părea 3.000 de lei în portofel în fiecare săptămână, iar asta să fie doar bonus pe lângă veniturile tale?

  Mie mi se pare că nu există nimic mai grozav decât atât. Pe lângă venitul meu de peste 7.000 de lei lunar mai adaug câteva sute de lei la el fără să fac nimic.

  La Lucky Studio eşti motivată chiar şi dinainte de angajare

            Nu cred că am menţionat asta, dar eu nu ştiam câte câştiguri pot avea la Lucky Studio.

  Iniţial, eu am fost atrasă aici de faptul că aflasem că se oferă bonusuri de angajare în valoare de până la 38.880 lei.

  Am venit aici cu gândul că voi primi un bonus de angajare consistent şi mă voi bucura de acesta în cel mai frumos mod.

  Adevărul este că acest studio chiar ştie cum să-şi trateze angajatele şi cum să le motiveze în permanenţă.

  Eu mi-am primit bonusul de 10.000 de lei după numai 30 de zile muncite la studio. Acum ce mai spui? Eu spun că este grozav!

  O muncă în deplină legalitate

            Unul din cele mai importante lucruri aici la studio este faptul că ştiu mereu că mă aflu în siguranţă.

  Fiindcă am semnat un contract legal la început, acum sunt liniştită şi muncesc relaxată ştiind că am viitorul asigurat.

  Ştiu că am legea de partea mea, ştiu că mi se respectă drepturile şi ce e mai important, Lucky Studio mă respectă, aşadar nu am de ce să-mi fac niciun fel de grijă.

  Am garanţia că mă îndrept către un viitor de succes, pentru că afacerea Lucky Studio şi-a pus bazele în primul rând prin legalitate.

  Iar toată lumea ştie că fără legalitate nu ajungi niciodată departe şi stai mereu cu teamă. Dar eu nu am de ce să mă tem la Lucky Studio, pentru că sunt asigurată.

  Gata cu corvada zilnică a mijloacelor de transport!

            Siguranţa mea nu este asigurată numai de lege şi de contractul legal de la Lucky Studio.

  Nu ştiu dacă te-ai gândit vreodată la aspectul acesta, însă transportul atunci când ai un job este foarte important.

  Ai făcut un calcul la cât cheltui zilnic pe autobuze, metrouri sau alte mijloace de transport? Şi cât de mult timp pierzi? Este, într-adevăr, o corvadă.

  Eu am scăpat de această corvadă prin contractul de la Lucky Studio, care mi-a asigurat transportul printr-o maşină proprie şi o şoferiţă care să mă conducă de fiecare dată am nevoia.

  Trebuia doar să dau un telefon şi maşina era în faţa uşii mele, gata să mă conducă la studio, iar când doream să merg acasă era la fel.

  Am economisit şi foarte mulţi bani astfel, dar am primit şi garanţia că mă aflu mereu în siguranţă datorită studioului.

  Un contract care mă uimeşte la fiecare pas

            Comparând joburile de care beneficiază româncele şi jobul de la Lucky Studio, îmi dau seama cât de mare este diferenţa dintre beneficiile şi avantajele acestora.

  De exemplu, nu cred că mai există un job în România care să asigure chiar TOT, absolut tot ce are nevoie o angajată, de la transport, până la make-up şi coafuri.

  Dacă vorbim de un mediu fashion precum cel de la Lucky Studio, este necesar şi make-upul şi toate aceste şedinţe de înfrumuseţare. Dar în altă parte nu îţi asigură nimeni aceste lucruri, pentru că este vorba de costuri foarte mari.

  Eu sunt mulţumită că la Lucky Studio beneficiile contractului nu se opresc şi profit de pe urma acestuia mereu.

  În acest sens, Lucky Studio îmi asigură zilnic şedinţe de înfrumuseţare care să mă ajute să câştig cât mai mulţi bani în videochat.

  Şi sinceră să fiu, nu am mai întâlnit angajatori care să facă orice pentru mulţumirea financiară a angajatelor.

  Lucky Studio pune preţ pe aspectul educaţional al unui job

            Încă mă gândesc de câte ori mi-aş fi dorit la vechile joburi să am parte de traineri sau cursuri de specialitate care să mă ajute să mă dezvolt profesional.

  Simţeam nevoia să beneficiez de astfel de cursuri pentru că, la urma urmei, trebuia să evoluez şi eu cumva din punctul de vedere profesional al jobului.

  Dar dacă nu aveam informaţiile necesare şi nimeni nu mă ajuta, nu aveam cum să evoluez.

  Acum îmi dau seama cât este de diferit Lucky Studio pentru mine, pentru că are totul pus la punct, până şi detaliile educaţionale.

  Dacă te gândeai că nu poţi munci în videochat pentru că nu ştii nicio limbă străină, nu trebuie să te temi la Lucky Studio, deoarece oferă cursuri de limba engleză şi franceză pentru a ajuta fiecare model să-şi îmbunătăţească toate cunoştinţele.

  A fost ideal să ştiu că sunt asigurată pe toate planurile şi că nu am de ce să-mi fac griji că nu mă voi descurca, pentru că Lucky Studio a îndeplinit toate condiţiile unui job de care are nevoie o româncă.

  Training-ul care mi-a adus câştiguri foarte mari pe toată durata contractului

            Încă un aspect pe care îl vedeam absolut necesar la un job erau trainerii, după cum am spus şi mai sus.

  Am considerat că pentru a putea învăţa lucruri despre un anume domeniu este nevoie de oameni care au trecut deja prin ce treci tu şi sunt profesionişti.

  Chiar dacă ai teoria în faţă, tot mai bine înveţi de la cineva care povesteşte din proprie experienţă, aşa că mi-am dorit foarte mult acest lucru.

  Ce pot spune altceva decât că Lucky Studio chiar mi-a îndeplinit toate cerinţele, fără ca măcar să cer eu ceva.

  Conform contractului de colaborare, Lucky Studio se angaja să ofere fiecărui model de videochat traineri specializaţi care să le ajute să înveţe totul despre videochat.

  Într-adevăr, am reuşit să acumulez foarte multe informaţii şi am învăţat multe secrete despre lumea videochatul datorită acestora. Atât de multe încât câştigurile mele lunare m-au dus spre bogăţie.

  Cele mai luxoase condiţii de muncă din România

            Toate aceste facilităţi de care profit la studio sunt completate în totalitate de mediul luxos de muncă în care lucrez zi de zi cu plăcere.

  Poate nu ştiai acest aspect despre videochat, dar camera ta de logare este foarte importantă pentru câştigurile tale.

  Dacă în jurul tău se afla lucruri sărăcăcioase şi simple, vei da impresia că eşti săracă, iar admiratorii online care te vizitează pe pagină vor crede că te mulţumeşti cu puţin.

  Astfel că, vor cheltui foarte puţini bani şi vei obţine mai nimic din câştiguri.

  Dar la mine nu a fost cazul, pentru că Lucky Studio dispune de 25 de încăperi care mai de care mai luxoase, amenajate cu lucruri scumpe şi fine, care practic ţipă a rafinament.

  Bineînţeles că în aceste condiţii eu câştig foarte mult, pentru că admiratorii mei online nu pot să fie mai prejos decât ceea ce mă înconjoară, aşa că încearcă să se ridice la standardele mele prin cheltuieli foarte mari pe pagina mea.

  Aparaturile moderne şi dotările de ultimă oră îmi uşurează muncă

            Nu doar luxul a contat în câştigurile mele de la Lucky Studio, ci şi faptul că am beneficiat de cele mai performante aparaturi pentru a munci.

  Imaginează-ţi cum era să fiu înconjurată de lux, dar să se oprească luminile sau camerele de filmat când ţi-e lumea mai dragă, sau să se strice computerul când nu te aştepţi.

  Ar fi penibil, ai da impresia că totul este de faţadă. Sunt sigură că nicio femeie nu suportă să se afle în situaţii jenante ca aceasta.

  Tocmai din acest motiv Lucky Studio a cumpărat cele mai moderne şi performante aparaturi, care funcţionează la viteză maximă şi nu s-au stricat niciodată de când sunt aici.

  Totul merge foarte bine iar eu evoluez tot mai mult în câştiguri.

  Videochatul poate oferi ieșencelor viaţa la care au visat

            Toate acestea fiind spuse, cred că pot să afirm cu tărie că sunt mândră de jobul meu de la Lucky Studio.

  Este un job foarte uşor, aşa ca pentru femei, care nu necesită eforturi fizice de niciun fel şi nici nu trebuie să fiu stresată că am deadline-uri sau target-uri de îndeplinit.

  Totul este foarte simplu şi transparent la studio, iar eu sunt relaxată când muncesc, pentru că nu stă nimeni pe capul meu să mă streseze.

  Ce alt job mi-ar fi putut oferi o viaţă mai frumoasă decât asta? Am bani, am timp să mă folosesc de aceşti bani cum vreau eu, am parte de vacanţe, de lucruri frumoase, sunt liniştită, nu mai sunt nervoasă toată ziua şi nu mai am nemulţumiri.

  Pe scurt, sunt bogată şi fericită datorită muncii de la Lucky Studio.

   

           

           

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img