More
  AcasăHeyluxMa dedic jobului de la Heylux pentru ca am pentru ce

  Ma dedic jobului de la Heylux pentru ca am pentru ce

  Motivarea imi lipsea foarte mult atunci cand venea vorba de jobul meu, pentru ca mereu ma gandeam ca oricat as munci si mi-as da interesul, ar fi in zadar. Pentru ce as fi facut asta? Ca banii la sfarsit de luna erau tot atatia, nu se schimba cu nimic daca eram eu putin mai determinata sau nu. Adevaru-i ca nici angajatorii pe care i-am avut in trecut nu se pot compara cu Heylux Iasi.

  Eu acum m-am obisnuit sa fiu apreciata, sa stiu ca daca muncesc, voi fi premiata indeajuns de mult la Heylux, si de asta tind sa fac comparatii cu joburile mele trecute. Pentru ca nu ajungeau nici macar pana la “degetul mic” ca sa zic asa al celor de la Heylux.

  Niciun job din cate am avut nu se compara cu acesta

  Am tendinta sa-mi critic fostele locuri de munca fiindca am impresia ca mi-am irosit timpul cu ele si nu-mi place atunci cand fac ceva ce nu este productiv pentru mine. Dar tot raul spre bine. In fond, daca nu aveam parte de acele locuri de munca unde sa nu primesc niciodata ce vreau, n-as fi stiut acum ca un job in videochat la Heylux ar fi tot ce-mi doresc.

  A fost de mare ajutor sa am parte de experiente neplacute, sa nu primesc banii pe care mi-i doream, pentru ca asa mi s-a adunat toata aceasta dorinta de a face o schimbare si mi-o revars asupra jobului meu actual de la studio. Si aduce roade, pentru ca spre deosebire de alte locuri de munca, aici orice este rasplatit.

  Cu cat sunt mai motivata sa muncesc, sa excelez, banii sunt tot mai multi, iar premiu mai mare decat acesta nu poate fi. Bani sa am, ca dupa aceea ma ocup sa am eu restul lucrurilor pe care mi le doresc. Totul incepe de la bani, iar daca ii am, nu-mi mai lipseste nimic.

  La Heylux am castiguri fara limita, nu un salariu fix

  As putea spune mai pe scurt ca nu-mi mai lipseste nimic de cand sunt model de videochat la Heylux. Ce-ar putea sa-mi lipseasca, daca nici intr-o saptamana la Heylux am un venit dublu sau triplu cat intr-o luna in celelalte locuri in care am lucrat.

  In timp ce un job obisnuit ofera de la inceput un salariu intre 1000 de lei sa spunem si pana la 2000 de lei, in cazurile cele mai bune, in venit lunar al unui model de la Heylux este pana la… infinit. Pentru ca nu este vorba de ceva fix atunci cand vorbesc de jobul acesta in videochat.

  Pot castiga ori 400 de lei intr-o zi, sau pot castiga 2000, 3000 sau chiar 5000, daca am destula ambitie si-mi doresc asta cu adevarat. Am pentru ce sa ma dedic la Heylux, in sfarsit!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img