More
  AcasăLucky StudioLucky Studio Iasi e cea mai mare necesitate a mea

  Lucky Studio Iasi e cea mai mare necesitate a mea

  Este usor sa devii “dependent” de un lucru atunci cand iti aduce numai bine, cand te face sa te simti asa fericita cum ma face pe mine Lucky Studio. Credeam ca o sa fie pentru mine un simplu job, ca toate celelalte, insa nu realizam cat de dependent deveneam de castigurile de aici.

  Si nu eram genul de fata care sa vrea numai lucruri scumpe sau ceva. Adica voiam bani, dar cat sa ma intretin, adica nu aspiram eu la cine stie ce castiguri. Credeam ca desi o sa castig sute de lei in fiecare zi la Lucky Studio, asta nu ma va schimba sau ma va impresiona intr-un fel anume.

  Cand am inceput sa castig multi bani, m-am obisnuit repede

  Am zis ca voi lucra atat cat banii sa-mi ajunga pentru anumite necesitati si dupa aceea voi vedea eu ce fac. Cat de mult am gresit! Nu ma gandeam eu atunci ca o sa imi doresc sa fiu model la Lucky Studio cat mai mult posibil.

  Dar banii castigati dupa fiecare 8 ore de videochat ma faceau sa vreau tot mai mult. Am inceput sa-mi schimb garderoba, sa imi schimb stilul de viata, sa ies numai prin localuri selecte, sa imi planuiesc vacante. Si aceste lucruri necesita bani, nu?

  Bineinteles ca dupa ce am dat de “gustul” banilor, ca sa zic asa, nu ma mai multumeam eu cu putin. De ce sa-mi fi luat o geanta la 50 de lei, cand in portofel aveam bani pentru o geanta Michael Kors la 1200 de lei, de exemplu?

  De ce sa nu-mi fi cumparat cele mai bune, cele mai fine lucruri, acum ca mi le permit? Si asta am facut. M-am lasat dusa de valul castigurilor de la Lucky Studio. M-am lasat captata de viata aceasta buna pe care am inceput sa o duc.

  Cui nu i-ar placea cate 3000 de lei saptamanal?

  Si ma gandeam… daca renunt la jobul de la Lucky Studio, cum planuiam inainte sa ma angajez, ce o sa fac? O sa revin la cei 1300 de lei pe care ii castigam lunar? Si gentile, pantofii, shoppingul, vacantele? Sa fi renuntat la ele asa, pur si simplu, dupa ce m-am obisnuit si eu cu ele?

  Pur si simplu nu ma mai vedeam facand altceva. Si Lucky Studio a devenit cea mai mare necesitate a mea. Daca nu lucrez la Lucky Studio intr-o saptamana, si nu castig vreo 3000 de lei (cam atat castig in 5-6 zile lucrate la Lucky Studio), nu ma simt bine, simt ca sunt in urma.

  Imi place sa castig banii acestia aici, sa ma bucur de ei. Cine n-ar fi la fel?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img